Nuudelibaariin raikas valaistus Plata-moduulivalaisimilla

Navi Noodle bar Helsingin Uudenmaankadulla tarjoaa autenttisia kiinalaisia herkkuannoksia. Voit ottaa annokset mukaan tai nauttia paikan päällä skandinaavisen makuun sisustetussa ravintolassa. Mustaan alakattoon upotetut Plata-moduulivalaisimet Spot-On kohdevalaisimilla täydennettynä sopivat moderniin ja mutkattomaan tyyliin.

Noodle Bar Helsinki

Aasialainen ruoka on Suomessa nyt erityisen pop. Kiinalaisesta fine dining Zhèn ravintolastaan tunnettu Chao Taeng avasi kesällä 2021 Helsingin Unioninkadulle modernin, Navi Noodle Bar, nuudelibaarin. Navissa voit tutustua erilaisin tavoin valmistettuihin kiinalaisen katuruoan perinteitä kunnioittaviin herkkuannoksiin kuten nuudeleihin, keittoihin ja Wonton-nyytteihin tai kiinalaiseen olutvalikoimaan.

Plata-moduulivalaisimella tasainen valonjako

Nuudelibaarin yleisvalaistusta hoitavat matalarakenteiset 3000 kelvinin Plata-moduulivalaisimet. Plata antaa koko ravintolan alueelle tehokkaan tasaisen valon (3750 lm/valaisin), joka on tärkeä esteettömälle ja turvalliselle työskentelylle. Hyvässä valossa myös henkilökunnan vireys pysyy korkealla.

Perinteisesti ketjutettava Plata-valaisin valitaan toimistojen ja julkisten tilojen valaistukseen, mutta se sopii erinomaisesti kaikkiin tiloihin, joissa valaistus voidaan upottaa alakattojärjestelmiin. Plata-valaisimet voidaan myös ripustaa vaijerilla tai asentaa erillisellä kehyksellä kattopintaan.

Spot-On kohdevalaisimet korostavat yksityiskohtia

Yksityiskohtien korostamista varten katossa olevaan 3-vaihekosketinkiskoon kiinnitettiin Spot-On kohdevalaisimet. Mustat valaisimet sulautuvat eleettömästi mustaa paneelikattoa vasten. 

Värilämpötilan vaihdolla varustettu siro Spot-On soveltuu erinomaisesti juuri tämän tyyppisten kahviloiden, ravintoloiden ja pienten liiketilojen valaistukseen. Valaisimella on erinomainen värintoistokyky ja erilaisilla himmennystasoilla voidaan luoda samassa tilassa rauhallinen ja intiimi tunnelma.  

Samaan tuoteperheeseen kuuluu ripustettava ja värilämpötilan vaihdolla varustettu Spot-On P -valaisin (linkki). Valitsemalla samaan tilaan sekä kohdevalaisimia että ripustettavia malleja, voit luoda näyttäviä ja monipuolisesti säädettäviä valaisinryhmiä.

Navi Noodle Bar

Navi Noodle Bar

Navi Noodle Bar