Pankkikonttorin valaistus uusittiin nopealla aikataululla

Helsinkiläisen pankkikonttoriin vaihdettiin Plata moduulivalaisimet saneerauksen yhteydessä. Asennus saatiin täsmällisen siistiksi piilolista-asennussarjan avulla. Asiakas oli tyytyväinen nopeaan toimitukseen, kun Plata-valaisimet pystyttiin toimittamaan työmaalle parissa päivässä Airamin Keravan varastosta.

pankkikonttorin valaistus

Häikäisemätöntä valoa

Pankkikonttorissa miellyttävä, tasainen ja häikäisemätön yleisvalaistus toivottaa tervetulleiksi jo heti ovelta. Helsinkiläisessä pankin toimipaikassa tarjotaan asiakkailleen apua ja tukea pankkipalveluissa ja joustavaa asiointimahdollisuutta. Erityisen tärkeää on luoda työntekijöille ja asiakkaille rauhallinen ilmapiiri, joka auttaa keskittymään ja pysymään virkeänä vaativassa ja tarkkuutta vaativassa työssä. Valaistuksella on tässä tärkeä rooli. Tässä toimipaikassa oli vaatimuksena pitää kiusahäikäisy kurissa. Plata-valaisimilla on pieni kiusahäikäisy, UGR > 19, mikroprismakuvun ansiosta.

Kestävä valaisinvalinta

Kiinteän led-valonlähteen Plata-valaistus on tehokas ja huoleton valinta pitkällä tähtäimellä. Lampunvaihtoja ei tarvita, ja energiankulutus sekä asennuskustannukset pysyvät kurissa. Dali-ohjattavilla valaisimilla saadaan valaistustasoa nopeasti muuteltua tarpeen vaatiessa.

Helppo ja tarkka piilolista-asennus

Plata moduulivalaisimet voidaan asentaa uppoasennuksena, vaijeriripustuksena tai erillisellä kehyksellä katon tai seinärakenteen pintaan. Erikoiskattoihin tarvitaaan aina piilolistakattoihin tarkoitettua asennussarjaa. Alumiinirunkoinen moduulivalaisin on ketjutettavissa ja asennussarja soveltuu kaikkiin Plata-valaisimiin. Plata-asennusratkaisut ovatkin saaneet työmaalla kehuja asentajilta täsmällisestä ja nopeasta asennettavuudesta.