Asuinrakennusten ja piha-alueiden ulkovalaistus

Valaistus on tärkeä osa tunnelmallista ja toimivaa pihasuunnitelmaa. Korostamalla rakennusten julkisivuja, arkkitehtuuria ja kulkuväyliä voit vaikuttaa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen – olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo- tai kerrostalo. Energiatehokkaat led-valaisimet antavat mahdollisuudet suunnitella piha-alueet tunnelmalliseksi jatkoksi sisätiloille. Moderni valaistus voidaan rakentaa älykkääksi, vuoden- ja vuorokauden aikojen mukaan muuttuvaksi. Hyvin toteutettu valaistus profiloi rakennuksen identiteetin uudelle tasolle ja lisää kiinteistön arvoa. Kun tarvitset apua kotisi valaistusasioissa, ota yhteys valaistussuunnittelijaan tai sähköurakoitsijaan.

Pihavalaistus asuntomessut Tuusula
Tervetuloa Naantalin asuntomessuille

Tervetuloa Naantalin asuntomessuille

Odotetut Naantalin asuntomessut järjestetään Luonnonmaan saaristomiljöössä  15.7.–14.8.2022. Airam toimitti Talo Pukkilan (kohde numero 12) yleisvalaistukseen funktionaaliset ja energiatehokkaat valaisimet. Valaisinvalinnoilla toteutettiin vaivaton ja muunneltava valaistus arjen haasteisiin. Tervetuloa ihastumaan!

Lue lisää.
wellikulho uima-altaan valaistus

Pihapiirin upea valaistus

Mikkelissä Casa WelliKulhon rinnetontin mahdollisuudet on hyödynnetty tukemaan perheen urheilullisia harrastuksia. Uima-allasalueelta voi ihailla näkymiä Saimaalle suoraan omalta terassilta.

Lue lisää.
HarmajaSaimaa_Airam-ulkovalaistus

Kannustalon pihapiirin valaistus

Kannustalon Harmaja Saimaan, modernin loft-henkisen puutalon, isoista maisemaikkunoista avautuu hienot näkymät Saimaalle. Harkiten valaistutut sisä- ja ulkotilat yhdistyvät maisemaan tyylikkäillä toteutuksilla.

Lue lisää.
Airam led-nauhat asuntojen sisätilojen valaistus

Asuntojen sisätilojen valaistus

Valon laatuun ja huolelliseen suunnitteluun kannattaa panostaa, etenkin kun rakennat tai remontoit. Hyvä valaistus kodissa syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla, halutulla värilämpötilalla ja himmentimillä. Kun tarvitset apua kotisi valaistusasioissa, ota yhteys valaistussuunnittelijaan tai sähköurakoitsijaan.

Tutustu vinkkeihin

Airam ammattivalaisimet 2022

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjoamme valaisimia ja valonlähteitä sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.

Ammattilaisen lamput 2022

 Suomen monipuolisin led-lamppuvalikoima sähköalan ammattilaisille: led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-pistokantalamput, led-putket, loistelamput, pistokantalamput sekä halogeeni- hehkulamput.

Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Valaistusjärjestelmä led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.