Asuinrakennusten ja piha-alueiden ulkovalaistus

Valaistus on tärkeä osa tunnelmallista ja toimivaa pihasuunnitelmaa. Korostamalla rakennusten julkisivuja, arkkitehtuuria ja kulkuväyliä voit vaikuttaa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen – olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo- tai kerrostalo. Energiatehokkaat led-valaisimet antavat mahdollisuudet suunnitella piha-alueet tunnelmalliseksi jatkoksi sisätiloille. Moderni valaistus voidaan rakentaa älykkääksi, vuoden- ja vuorokauden aikojen mukaan muuttuvaksi. Hyvin toteutettu valaistus profiloi rakennuksen identiteetin uudelle tasolle ja lisää kiinteistön arvoa. Kun tarvitset apua kotisi valaistusasioissa, ota yhteys valaistussuunnittelijaan tai sähköurakoitsijaan.

Pihavalaistus asuntomessut Tuusula
Naantali Olympos b

Ulkovalaistus Naantalin pihamaisemassa

Airam toimitti valaisimet Naantaliin kohteeseen, jossa maisema tulvii sisään isoista ikkunoista. Hämärän tullen, ja etenkin talvisaikaan, pihavalaistus tuo turvaa ja tunnelmaa kotiin. Pääsimme vielä messujen jälkeen vierailemaan tässä Naantalin kauniissa kodissa, ja näimme miten valo ja luonto kutsuvat viihtymään katsotaanpa maisemaa sisältä tai ulkoa käsin.

Lue ulkovalaistusvalinnoista.
Pakkasenkestävä Airam Lumi Duo yleisvalaisin

Airam Lumi Duolla on erinomainen pakkasenkestävyys

Airamin uutuusvalaisin Lumi Duo on täysin uudistettu, monipuolinen ja muunneltava, värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja. Se soveltuu -30 °C pakkasenkestonsa ansiosta erinomaisesti ulkotiloihin esimerkiksi omakotitalojen tai taloyhtiöiden autokatoksiin tai julkisten piha-alueiden seinävalaisimiksi ovisyvennyksiin tai kulkuväylille. 

Lue lisää.
wellikulho uima-altaan valaistus

Pihapiirin upea valaistus

Mikkelissä Casa WelliKulhon rinnetontin mahdollisuudet on hyödynnetty tukemaan perheen urheilullisia harrastuksia. Uima-allasalueelta voi ihailla näkymiä Saimaalle suoraan omalta terassilta.

Lue lisää.
HarmajaSaimaa_Airam-ulkovalaistus

Kannustalon pihapiirin valaistus

Kannustalon Harmaja Saimaan, modernin loft-henkisen puutalon, isoista maisemaikkunoista avautuu hienot näkymät Saimaalle. Harkiten valaistutut sisä- ja ulkotilat yhdistyvät maisemaan tyylikkäillä toteutuksilla.

Lue lisää.
Airam led-nauhat asuntojen sisätilojen valaistus

Asuntojen sisätilojen valaistus

Valon laatuun ja huolelliseen suunnitteluun kannattaa panostaa, etenkin kun rakennat tai remontoit. Hyvä valaistus kodissa syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla, halutulla värilämpötilalla ja himmentimillä. Kun tarvitset apua kotisi valaistusasioissa, ota yhteys valaistussuunnittelijaan tai sähköurakoitsijaan.

Tutustu vinkkeihin

Uutuustuotteet sähköalan ammattilaisille 2023

Syksyn utuuskuvastossamme esittelee valikoiman vakiovalaisinmalleja sekä Lahden tehtaalla räätälöitäviä ratkaisuja asuntotuotantoon sekä toimistojen, julkisen rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

Uutuustuotteet 2022

Tiesitkö, että Airam voi räätälöidä valaisimia projektikohteisiin ja että Lahden valaisintehtaan tuotantolinja valmistaa valaisimia toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin – myös langattomasti ohjattavina?

Airam ammattivalaisimet 2022

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjoamme valaisimia ja valonlähteitä sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.