Airam Lumi Duolla on erinomainen pakkasenkestävyys

Airam Lumi Duolla on erinomainen pakkasenkestävyys

Airamin uutuusvalaisin Lumi Duo on täysin uudistettu, monipuolinen ja muunneltava, värilämpötilan ja tehon vaihdolla varustettu yleisvalaisinsarja. Se soveltuu -30 °C pakkasenkestonsa ansiosta erinomaisesti ulkotiloihin esimerkiksi omakotitalojen tai taloyhtiöiden autokatoksiin tai julkisten piha-alueiden seinävalaisimiksi ovisyvennyksiin tai kulkuväylille. 

Kestävä Lumi Duo sopii moneen paikkaan

Valaisin soveltuu sisä- ja ulkotilojen seinä- ja kattoasennuksiin, julkisten kohteiden ja asuinrakennusten käytäviin, portaikkoihin ja sisällä myös kosteisiin tiloihin. Voit valita kohteeseesi sopivat mallit useista koko- ja ohjausvaihtoehdoista. Lumi Duo -valaisimen viimeistelty pinta ja kupu ovat strukturoitua UV-stabiloitua polykarbonaattia. Lisätarvikkeena on saatavana valkoinen koristekehys.

Liiketunnistuksella varustettu radar-versio säästää energiaa ja sen pakkasenkesto on -20 °C. Valaisimella on IP44-luokitus ja korkea iskunkestävyysluokka IK10 sekä 5 vuoden takuu. 

Helppo ja nopea asennus

Valaisimessa on kiinteä led, ja teho on vaihdettavissa valaisimesta. Oletusasetuksena on 4000 K ja suurempi tehovaihtoehto, mutta voit valita sen myös 3000 K värilämpötilalla asennettaessa. Asenna valaisin joko pinta- tai puoliuppoasennuksena mukana tulevan asennusraudan avulla. Nopea asennus ulkoreunoilla sijaitsevien ledien ja kuvun helpon kiinnityksen ansiosta. Jousiliittimin varustettu valaisin voidaan pintakaapeloida ja ketjuttaa.

Katso asennusvideo 

 

3 kokoa ja 6 tehovaihtoehtoa

Lumi Duo sarjassa on kuusi eri valovirtapakettia väliltä 500–2500 lm, useita ohjausvaihtoehtoja ja jokaisesta koosta on saatavana On/Off- ja Radar-mallit. Tunnistinmallien tarkka tunnistin sallii 10 orjavalaisimen ohjaamisen yhden tunnistinvalaisimen perässä, joten se on hyvä valinta esimerkiksi portaikkoon tai kellari- ja huoltotilojen käytäville ja varastotiloihin. 
 

  • Ø 250: 5 W 500 lm / 9 W 750 lm

  • Ø 320: 10 W 1000 lm / 17 W 1500 lm

  • Ø 400: 17 W 1700 lm / 28 W 2500 lm