Asuntovalaistus sisätiloissa

Hyvä asuntovalaistus syntyy, kun tilaan tuodaan riittävä määrä valoa. Tutusta valaistuksen säätömahdollisuuksiin ja valitse mieleisesi valon värilämpötila. Panosta valon laatuun ja huolelliseen suunnitteluun, etenkin kun rakennat tai remontoit.

Airam Beam Airam Compact
Airam asuntovalaistus Naantalissa

Airamin valoa ja elämisen meininkiä Naantalissa

Naanatalissa omakotitalon valaisinvalinnoilla toteutettiin vaivaton ja muunneltava valaistus arjen haasteisiin suunnittelemalla kodin yleisvalaistukseen funktionaaliset ja energiatehokkaat valaisimet. Kestävät valaistusratkaisut on huolellisesti valittu asukkaille, jotka haluavat nauttia enemmän ja huolehtia vähemmän. 

Lue arjen toimivista valaistusratkaisuista
valaistusremontti

Kivitaloasunnon valaistusvalinnat

Uuden kivitalon modernia sisustusta mukaillen valaisimiksi valittiin funktionaaliset valaisimet ja valonlähteet. Oleskelutilojen yleisvalaistus toteutettiin Slim-alasvaloilla ja ne kytkettiin siten, että valaistusta voidaan ohjata useissa eri ryhmissä.

Lue lisää.
olohuoneen valaistus

Passiivikivitalon funktionaalinen valaistus

Passiivikivitalon rakenteiden ja sisustuksen lähtökohtana on pidetty aidot, luonnolliset materiaalit ja pehmeät sävyt, joita valkoinen raikastaa. Valaistussuunnitteluun panostettiin hyvissä ajoissa yhteistyössä sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa.

Lue lisää.
Airam-valaistus Asuntomessut Tuusula

Asuntojen ja piha-alueiden ulkovalaistus

Valaistus on tärkeä osa tunnelmallista ja toimivaa pihasuunnitelmaa. Korostamalla rakennusten julkisivuja, arkkitehtuuria ja kulkuväyliä voit vaikuttaa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen – olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo- tai kerrostalo. Energiatehokkaat led-valaisimet antavat mahdollisuudet suunnitella piha-alueet tunnelmalliseksi jatkoksi sisätiloille. Moderni valaistus voidaan rakentaa älykkääksi, vuoden- ja vuorokauden aikojen mukaan muuttuvaksi. Hyvin toteutettu valaistus profiloi rakennuksen identiteetin uudelle tasolle ja lisää kiinteistön arvoa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!