Asunnot, sisätilat

Valon laatuun ja huolelliseen suunnitteluun kannattaa panostaa, etenkin kun rakennat tai remontoit. Hyvä valaistus kodissa syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla, halutulla värilämpötilalla ja himmentimillä. Tutustu Airamin asuntovalaisinvalikoimaamme. Kun tarvitset apua kotisi valaistusasioissa, ota yhteys valaistussuunnittelijaan tai sähköurakoitsijaan.

olohuoneen valaistus
olohuoneen valaistus

Passiivikivitalon funktionaalinen valaistus

Passiivikivitalon rakenteiden ja sisustuksen lähtökohtana on pidetty aidot, luonnolliset materiaalit ja pehmeät sävyt, joita valkoinen raikastaa. Valaistussuunnitteluun panostettiin hyvissä ajoissa yhteistyössä sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa.

Lue lisää.
valaistusremontti

Kivitaloasunnon valaistusvalinnat

Uuden kivitalon modernia sisustusta mukaillen valaisimiksi valittiin funktionaaliset valaisimet ja valonlähteet. Oleskelutilojen yleisvalaistus toteutettiin Slim-alasvaloilla ja ne kytkettiin siten, että valaistusta voidaan ohjata useissa eri ryhmissä.

Lue lisää.
älykodin valaistus

Älykäs valaistus osana älykotia -opas

Airamin Älykäs valaistus osana älykotia -opas kiteyttää kaiken olennaisen: mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle. Älykkään valaistuksen kohteeseesi tuo yhteistyössä Airamin ja kotimaisen Cozifyn helppokäyttöinen ja kustannustehokas valaistusratkaisu.

Lue ja lataa Älykäs valaistus osana älykotia -opas
valoa-esite

Valoa!

Ideakirja rakentajalle ja remontoijalle. Kaipaatko ideoita ja lisää tietoa kodin valaistuksen suunnitteluun? Lue ensin vinkit ja ohjeet tästä, mutta älä epäröi pyytää apua. Paikallinen valaistussunnittelija ja sähköurakoitsija auttavat mielellään.

Lue ja lataa esite, Valoa!
valaistuksen kustannukset

Langaton valaistuksen ohjaus voi olla perinteistä asennustapaa edullisempi

Mitä tapahtuu, kun sähkösuunnittelutoimiston ja älykodin langattomia ohjausratkaisuja tarjoavan yrityksen insinöörit lyövät päänsä yhteen? Syntyy uusi tapa toteuttaa kodin järjestelmien langaton ohjaus, jonka kustannus on jopa perinteistä asennustapaa edullisempi.

Lue lisää.