Asuntovalaistus sisätiloissa

Valon laatuun ja huolelliseen suunnitteluun kannattaa panostaa, etenkin kun rakennat tai remontoit. Hyvä valaistus kodissa syntyy, kun jokaiseen tilaan tuodaan riittävä määrä valoa käyttötarkoitukseen sopivilla valaisimilla, halutulla värilämpötilalla ja himmentimillä. Tutustu Airamin asuntovalaisinvalikoimaamme. Kun tarvitset apua kotisi valaistusasioissa, ota yhteys valaistussuunnittelijaan tai sähköurakoitsijaan.

Airam asuntovalaistus Tuusulan asuntomessut
Asuntomessut Naantali 2022

Airamin valoa ja elämisen meininkiä Naantalin asuntomessuilla

Odotetut Naantalin asuntomessut järjestetään Luonnonmaan kauniissa saaristomiljöössä 15.7.–14.8.2022. Airam toimitti Talo Pukkilan yleisvalaistukseen funktionaaliset ja energiatehokkaat valaisimet. Valaisinvalinnoilla toteutettiin vaivaton ja muunneltava valaistus arjen haasteisiin.

Lue Talo Pukkilan valaistuksesta
valaistusremontti

Kivitaloasunnon valaistusvalinnat

Uuden kivitalon modernia sisustusta mukaillen valaisimiksi valittiin funktionaaliset valaisimet ja valonlähteet. Oleskelutilojen yleisvalaistus toteutettiin Slim-alasvaloilla ja ne kytkettiin siten, että valaistusta voidaan ohjata useissa eri ryhmissä.

Lue lisää.
olohuoneen valaistus

Passiivikivitalon funktionaalinen valaistus

Passiivikivitalon rakenteiden ja sisustuksen lähtökohtana on pidetty aidot, luonnolliset materiaalit ja pehmeät sävyt, joita valkoinen raikastaa. Valaistussuunnitteluun panostettiin hyvissä ajoissa yhteistyössä sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin kanssa.

Lue lisää.
Airam-valaistus Asuntomessut Tuusula

Asuntojen ja piha-alueiden ulkovalaistus

Valaistus on tärkeä osa tunnelmallista ja toimivaa pihasuunnitelmaa. Korostamalla rakennusten julkisivuja, arkkitehtuuria ja kulkuväyliä voit vaikuttaa viihtyvyyteen ja turvallisuuteen – olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo- tai kerrostalo. Energiatehokkaat led-valaisimet antavat mahdollisuudet suunnitella piha-alueet tunnelmalliseksi jatkoksi sisätiloille. Moderni valaistus voidaan rakentaa älykkääksi, vuoden- ja vuorokauden aikojen mukaan muuttuvaksi. Hyvin toteutettu valaistus profiloi rakennuksen identiteetin uudelle tasolle ja lisää kiinteistön arvoa.

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!

Uutuustuotteet 2022

Tiesitkö, että Airam voi räätälöidä valaisimia projektikohteisiin ja että Lahden valaisintehtaan tuotantolinja valmistaa valaisimia toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin – myös langattomasti ohjattavina?

Airam ammattivalaisimet 2022

Airam auttaa sinua täyttämään asiakkaasi toiveet ja ylittämään odotukset. Tarjoamme valaisimia ja valonlähteitä sähköalan ammattilaisille: sähkötukkuliikkeiden valikoimiin, suunnittelijoille, sähköliikkeille ja -urakotsijoille.

Ammattilaisen lamput 2022

 Suomen monipuolisin led-lamppuvalikoima sähköalan ammattilaisille: led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-pistokantalamput, led-putket, loistelamput, pistokantalamput sekä halogeeni- hehkulamput.