Kivitaloasunnon valaistusvalinnat

Energiansäästö ja kestävät led-ratkaisut olivat lähtökohtana, kun Airam suunnitteli valaistusratkaisuja aikuisen pariskunnan uuteen kivitaloon. Modernia sisustusta mukaillen valaisimiksi valittiin eleettömät funktionaaliset led-valaisimet ja -valonlähteet.

olohuoneen valaistus

Muunneltava yleisvalaistus

Oleskelutilojen yleisvalaistus suunniteltiin siten, että niitä voidaan ohjata useissa eri ryhmissä. Avaraan olohuone/keittiötilaan ja eteiskäytävälle asennettiin kattoon yleisvaloksi himmennettävät Slim-alasvalot, jotka antavat runsaasti lämpimän valkoista 3000 K valoa. Olohuoneen jatkeena olevan suuren terassin kattoon asennetut Slim-valaisimet ja lasitettu ulkoseinä mahdollistavat tilan ympärivuotisen käytön.

Eteisen peilisyvennyksen Como led-alasvalo antaa rajatulle alalle kapean 30° valokeilan. Olohuoneen Arte-seinävalaisimilla saadaan tilaan häikäisemätön kodikas tunnelma iltahämärään.

Tehoa työtiloihin

Kosteisissa tiloissa, kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa, kattoon valittiin suunnattavat, sirot Rico-valaisimet. Kaappien ylä- ja alapintaan asennetut Fino led-listat kodinhoitohuoneessa ja keittiössä antavat työtasoille riittävän tasaisen kirkkaan valkoisen valon, eikä häiritseviä varjoja synny.

Varastotiloissa, kuntosalissa, vaatehuoneessa ja makuuhuoneessa on yleisvalona kattoon asennetut pyöreät Flat-valaisimet. Flat-paneelivalaisinta on saatavana kaksi runkokokoa pyöreän- ja neliönmallisena. Matala rakenne mahdollistaa asennuksen välikattoon, jossa tilaa on vähän.

keittiön epäsuora valaistus

parvekkeen valaistus

kylpyhuoneen valistusremontti

keittiön epäsuora valaistus

käytävän valaistus

kylpyhuoneen valaistus