Vepsäläisen klassikot Airamin valossa

Sisustusalalla tuotteiden on aina näyttävä oikeassa, parhaassa valossa. Valkoisen tekstiilin pitää näyttää puhtaan valkoiselta ja värikkäiden tekstiilien ja puunsävyjen tulee näyttää aidoilta, kaikkine värisävyineen. Airamin Target on oikea kohdevalaisin sinne missä hyvä värintoistokyky on tärkeää.

Airam Target-kohdevalaisimet Vepsäläinen Lahti

Tila, jossa valaistava kohde vaihtuu usein kuten esimerkiksi huonekaluliikkeissä, museoissa ja gallerioissa on helposti siirrettävä ja säädettävä kohdevalaisin erinomainen valinta. 

Laatumerkit esillä parhaassa valossa

Lahdessa sijaitsevasta Kauppakeskus Valosta löytyy laadukkaita sisustus- ja designhuonekaluja myyvä Vepsäläinen. Vuonna 1956 perustettu Vepsäläinen on monelle suomalaiselle tuttu kotimainen designklassikkoja myyvä liike. Myymälöitä on jo 19 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Vepsäläisen Lahden sisustusmyymälään valittiin Airamin Target-kohdevalaisimet. Valaisimien erinomainen värintoistokyky (CRI > 90) ja PremiumWhite-ominaisuus (930 ja 940) on suunniteltu erityisesti myymälöiden kohde- ja korostusvalaistukseen.

Airamin Target-valaisinsarjassa on kaksi kokoa ja kaksi runkoväriä, valkoinen ja musta. Valaisimessa on kääntyvä ja pyörivä, fasetoitu alumiiniheijastin 36°, joka antaa tehokkaan valon sinne missä sitä tarvitaan. Targetissa on lähes huomaamaton, suoraan 3-vaihekiskoon integroitu liitäntälaite.

Ohjausmahdollisuudet

  • Dali-mallit Dali-kosketinkiskoon, Nordic Aluminium -kiskoon Global Pulse ja Stucchi-kiskoihin OneTrack. 
  • Optiona FoodPremiumRed lihalle ja FoodWarmWhite hedelmille ja leiville.

Osoite: Kauppakeskus Valo, Saksalankatu 4-6, 15100 Lahti
Valaisimet: Airam Target M, Target L
Airam Target-kohdevalaisimet Vepsäläinen Lahti

Airam Target-kohdevalaisimet Vepsäläinen Lahti

Airam Target-kohdevalaisimet Vepsäläinen Lahti

Airam Target-kohdevalaisimet Vepsäläinen Lahti