Casambi-ohjaus. Älykäs ja joustava.

Finavia Helsinki-Vantaa terminaali 1 Airam älykäs valaistus

Casambi – älykäs, edullinen ja muunneltava valaistuksen ohjausjärjestelmä

Airam tarjoaa langattomasti ohjattavia valaistuksen Casambi-ohjausratkaisuja toimistoihin, myymälöihin, teollisuuteen, julkisiin tiloihin ja asuntorakentamiseen. Airamilla uusista ja ennestään tutuista valaisinmalleista voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopivia älykkäitä Casambi-versioita.

Lue langattoman valaistuksen ohjauksen eduista.
Tervakosken liikuntahalli kahvio

Langaton vai perinteinen valaistuksen ohjaus?

Valaistusohjausjärjestelmän valinnassa tavoitteena tuoda riittävän tehokasta valoa sinne missä sitä tarvitaan ja vain silloin kun sitä tarvitaan. Käyttäjien tarpeiden kartoittaminen ja osallistaminen kannattaa jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Lue ohjausmenetelmien eroista.
Finavia-valaistus Airam Plata Casambi-ohjauksella

Julkisten tilojen valaistus langattomalla ohjauksella

Julkisten tiloissa oikeanlainen ja riittävä valaistus tuo käyttömukavuuden lisäksi turvallisuutta. Langaton valaistuksen ohjausjärjestelmä mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin ja antaa tilan käyttäjälle avaimet niiden hallintaan.

Lue lisää.
Toimistovalaistus langattomalla ohjauksella

Toimistovalaistus langattomalla ohjauksella

Toimistokohteiden valaistuksen suunnittelussa pitää huomioida tilojen eri käyttötilanteet ja muuttuvat tarpeet. Valaistusjärjestelmän langaton valaistuksenohjaus antaa suunnittelijalle vapauden valaistuksen luomiseen käyttäjälähtöisesti ja kustannustehokkaasti.

Lue toimistovalaistuksen suunnittelusta.
Langattoman valaistuksen ohjauksen tietoturva

Langattoman valaistuksen ohjauksen tietoturva

Valaistusta ja sen ohjausta määrittävät aina tilan luonne ja käyttötavat. Langattoman tietoliikenteen täytyy olla salattua. Kun langaton valaistuksenohjaus suunnitellaan huolella, rakennetaan oikein ja pidetään ajan tasalla, ei tietoturvasta tarvitse huolestua.

Lue lisää tietoturvasta.
Airamin ratkaisut: Langattomuus tuo säästöjä ja helpotusta

Langattomuus tuo säästöjä ja helpotusta

Langattomilla valaistuksen ohjausratkaisuilla on monia etuja. Näistä ilmeisimmät ovat kustannustehokkuus sekä valaisinten kaapeloinnista riippumaton ryhmittely. Valaistuksen suunnittelijat ja urakoitsijat sekä kiinteistön omistajat ja käyttäjät hyötyvät langattomuudesta eri tavoin.

Lue artikkeli.
Airamin ratkaisut: langaton valaistuksenohjaus joustaa

Langaton valaistuksenohjaus joustaa.

Langaton valaistuksen ohjaus joustaa valaistustilanteet ja tarpeet muuttuvat. Jos olet valinnut Airamin langattomat valaisimet, on valaistustilanteita helppo muutella ja ryhmitellä uudelleen vielä valaisimien asennuksen jälkeenkin.

Lue lisää

Casambi-ohjattuina saatavia valaisinperheitä