Teollisuusvalaistus

Airam tarjoaa valaistusratkaisuja teollisuuden eri tuotantotiloihin, pysäköintihalleihin sekä maatalouden tarpeisiin. Ohjattavilla valaistusjärjestelmillä saavutetaan optimaalinen energiatehokas valaistustaso ja pienennetään elinkaarikustannuksia pitkien huoltovälien ansiosta.

kalatukku ericsson
Kalevalakoru tuotantotilojen valaistus

​​​​​​​Korutehtaan valaistuksen erityistarpeet

Helsingin Konalaan valmistui Kalevala Korun uudet tuotantotilat. Vaativalle ja tarkkuutta vaativalle työlle  asetettiin lähtökohdaksi ehto valaistuksesta, jonka värilämpötila olisi lähellä päivänvaloa. Näin koru näyttää jo työvaiheessa samalta kuin se näyttää päivänvalossa kantajansa yllä.

Lue lisää.
airam-varasto

Varastotilojen energiansäästöprojekti

Airamin varastotilojen valaistus uusittiin. Muutoksella saavutettiin nykyaikainen ja tehokas valaistus 8000 m2 varastotiloihin sekä huomattava säästö energiankulutuksessa.

Lue lisää.
langattomuus_säästöjä

Langattomuus tuo säästöjä ja helpotusta

Katso video langattomien valaistuksen ohjauksen eduista. Lue miten valaistuksen suunnittelijat ja urakoitsijat sekä kiinteistön omistajat ja käyttäjät hyötyvät langattomuudesta. 

Lue vinkit valaistuksen suunnitteluun!
Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Valintaopas langattoman valaistuksenohjauksen suunnittelijoille

Suunnittele valaistuksenohjaus asiakaslähtöisesti – valitse älykäs langaton ohjaus. Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa.

Lue lisää ja lataa opas!
tietoturva valaistuksen ohjauksessa

Langattoman valaistuksenohjauksen tietoturva – näin otat sen huomioon suunnittelussa

Langaton valaistuksenohjaus on kustannustehokas tapa toteuttaa muunneltava valaistus hyvin monenlaisiin tiloihin. Suunnittelija ja tietoturva-asiantuntija Sami Orasaari kertoo, kuinka toteutetaan langaton ohjaus, joka on turvallinen käyttää.

Lue lisää.
valaistuksen kustannukset

Langaton valaistuksen ohjaus voi olla perinteistä asennustapaa edullisempi

Mitä tapahtuu, kun sähkösuunnittelutoimiston ja älykodin langattomia ohjausratkaisuja tarjoavan yrityksen insinöörit lyövät päänsä yhteen? Syntyy uusi tapa toteuttaa kodin järjestelmien langaton ohjaus, jonka kustannus on jopa perinteistä asennustapaa edullisempi.

Lue lisää.