Center-kohdevalaisimilla kirkastat värit

WHSmith, brittiläinen vähittäiskaupan yritys, avasi ensimmäiset Suomen-liikkeensä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Airamin Center-valaisimilla toteutetulla kohdevalaistuksella myymälä ja sen tuotteet esiintyvät edukseen. Lue miten tuotevalikoima vaikuttaa valaisinten valintaan!

WH Smith myymälän valaistus

WHSmith, brittiläinen vähittäiskaupan yritys, avasi ensimmäiset Suomen-liikkeensä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Myymälän valikoimassa on lehtiä, makeisia, pieniä matkatarvikkeita, hygieniatuotteita, leluja ja pelejä. Airamin Center-valaisimilla toteutetulla kohdevalaistuksella WHSmith-myymälä esiintyy edukseen. Laadukas myymälävalaistus vaikuttaa paitsi henkilökunnan, myös asiakkaiden vireyteen.  

Myymälävalaistuksessa on tärkeää, että myytävät tuotteet näkyvät hyvin ja oikean värisinä. Center-valaisimilla toteutettu valaistus ei häikäise, vaan suuntaa katseen olennaiseen. Kolmivaihekiskoon asennettu valaistus on helposti muunneltava: valaisinta on helppo siirtää ja suunnata uudelleen tarpeen mukaan.  Valaistussuunnittelussa onkin tärkeää sijoittaa valaisinkiskot siten, että ratkaisu on pitkäikäinen ja joustava. 

 

Värintoistokyky ja spektri ratkaisevat

Center Premium White 930/940 -valaisimilla on tasainen valo ja erinomainen värintoisto. Ne ovat hyvä ratkaisu sinne, missä väreillä on väliä, kuten muoti- ja sisustusliikkeissä sekä museoissa, näyttelytiloissa ja gallerioissa. Valkoinen näkyy tässä valossa puhtaan valkoisena.

Elintarvikeliikkeissä valaisimiksi kannattaa valita Center Food Warm White 925 -valaimien spektri  korostamaa tuoretuotteiden värejä leipä-, hedelmä- ja vihanneshyllyillä. Valo luo liiketilaan miellyttävän ja lämpimän vaikutelman. Valon spektri korostaa lämpimiä värisävyjä kuten punaista ja keltaista, mikä saa värikkäät tuoretuotteet näyttämään houkuttelevilta ja herkullisilta. 

Lihatiskille valitaan punaisia värisävyjä korostamaan Centerin malli Food Premium Red 930, jonka spektri on säädetty korostamaan punaisia ja valkoisia sävyjä. Yhdessä ne luovat selkeän kontrastin esim. tuoreelle lihalle.

Laaja valikoima

Kiinteän led-valonlähteen valaistus säästää sekä ympäristöä että rahaa: se ei tuota hukkalämpöä, eikä kuluta paljon energiaa. Centerin led-valonlähteen polttoikä on 50 000 tuntia, joten se on pitkäikäinen ja huoleton valinta.

Center -valaisinperhe on laaja. Valikoimassa on 80 valaisinmallia. Valaisimia on saatavana kahta tehoa, 35 W ja 50 W, sekä runkovärit musta ja valkoinen. Värilämpötila 3000 K tai 4000 K. Kolme heijastinvaihtoehtoa: 17D/25D/40D. Dali-ohjaus on mahdollista Center Dali-malleissa.

WH Smith myymälän valaistus

WH Smith myymälän valaistus

WH Smith myymälän valaistus