Laita valo töihin - tarjouslaskennan tiimi auttaa

Airamin projektimyynti auttaa langattomissa ohjausratkaisuissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa. Tarjouslaskennan tiimiläiset toimivat usein projekteissa taustatukena. He tarttuvat mielellään asiakkaan ongelmaan ja ottavat ratkaisun omaksi asiakseen.

Tarjoamme kumppaneillemme opastusta langattomien ratkaisujen valinnoissa ja suunnittelussa, koulutusta järjestelmän ohjelmointiin suunnittelijoille ja sähköurakoitsijoille sekä tarvittaessa käytön tukea myös kiinteistön haltijalle.

Tarjouskyselyt projektitarjoukset@airam.fi

Airam tarjouslaskennan tiimi
Anssi Laitinen

Anssi Laitinen

Projektimyynnissä tarjouslaskijana Anssi laskee tuote- ja asennuskustannusten lisäksi kohteeseen optimaalisen valaistustason Dialux-laskennalla, jolla varmistetaan, että valaistus vastaa kyseessä olevan alan valaistusstandardeja.
050 432 3326

Henry Huittinen

Henry Huittinen

Henry on projektimyynnin valaistusasiantuntija. Henryn erikoisalaa on valaistuksen ohjaustekniikat ja Dialux-laskelmat. Hän on sertifioitu Casambi Commissioning Partner eli Casambin virallinen yhteistyökumppani Casambi-järjestelmien käyttöönotossa ja ohjelmoinnissa.
0400 196 197.

Aake Avonius

Aake Avonius

Projektimyynnissä tarjouslaskijana Aake laskee tuote- ja asennuskustannusten lisäksi optimaalisen valaistustason Dialux-laskennalla jotta valaistus on halutulla tasolla ja vastaa kyseisen alan valaistusstandardeja.
045 720 1255

Hanna Lietoranta-Mäntylä

Hanna Lietoranta-Mäntylä

Projektikoordinaattorina Hannan tehtävänä on mm. koordinoida räätälöitävien ratkaisujen hankintoja. Hannan ansiosta yhteydenpito tehtaisiin, valaisintuotantoon ja logistiikkaan toimii ja aikataulut pitävät.
0440 494 679