Laita valo töihin - tarjouslaskennan tiimi auttaa

Airam haluaa tehdä jokapäiväisestä elämästä helpompaa ja parempaa panostamalla vastuulliseen tuotekehitykseen, tinkimättömään palveluun ja kattavaan valikoimaan.  Tarvittaessa Airam räätälöi tutuista valaisinmalleista asiakkaasi tarpeisiin sopivia älykkäisiin valaistuksenohjausjärjestelmiin yhteensopivia versioita.

Airamin projektimyynti auttaa langattomissa ohjausratkaisuissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa. Tarjouslaskennan tiimiläiset toimivat usein projekteissa taustatukena. He tarttuvat mielellään asiakkaan ongelmaan ja ottavat ratkaisun omaksi asiakseen.

Airam-tarjouslaskenta

Langattomat Casambi- ja ActiveAhead -ratkaisut

Airam on asiantunteva, luotettava ja neuvova kumppani langattomien valaistuksen ohjauksen ratkaisuissa. Moderni valaistuksen ohjaus on langaton, helppo, luotettava ja joustava. Airamin Lumi, Plata, Highbay ja yli 40 muuta tuoteperhettä ovat saatavana Casambi-ohjattavina. Airam tarjoaa langattomasti ohjattavia  Casambi- ja Active Ahead -valaisinohjausratkaisuja moneen käyttöympäristöön:

  • myymälävalaistus – joustavat ratkaisut ilman lisäkaapelointia.
  • asuintalot – asukaskohtaiset ohjaukset. toimistot – käyttäjäkohtaiset ohjaukset.
  • julkiset tilat – muuntojoustava ja helposti hallinnoitava.
  • saneerauskohteet – kustannustehokas ratkaisu kun kaapeleita ei tarvitse vaihtaa.
  • kohteet, joissa yhdistetään eri valmistajien valaisimia, sensoreita yms.

Monipuoliset palvelut

Tarjouslaskennan tiimiläiset tarttuvat mielellään asiakkaan ongelmaan ja ottavat ratkaisun omaksi asiaksemme. He toimivat usein taustalla langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa. 

Tarjoamme kumppaneillemme opastusta langattomien ratkaisujen valinnoissa ja suunnittelussa, koulutusta järjestelmän ohjelmointiin suunnittelijoille ja sähköurakoitsijoille sekä tarvittaessa käytön tukea myös kiinteistön haltijalle. Tarvittaessa saat tarjouslaskennan tiimiltämme myös valaistusmittaukset ja kohteen Dialux-laskennat. Projektikohtaisella laskennalla selvitetään kuinka paljon valoa kohteessa tarvitaan ja varmistetaan, että valaistus on halutulla tasolla ja vastaa ko. alan valaistusstandardeja.

Anssi Laitinen

Anssi Laitinen

Projektimyynnissä tarjouslaskijana Anssi laskee tuote- ja asennuskustannusten lisäksi optimaalisen valaistustason Dialux-laskennalla. Projektikohtaisella laskennalla selvitetään kuinka paljon valoa kohteessa tarvitaan ja varmistetaan, että valaistus on halutulla tasolla ja vastaa ko. alan valaistusstandardeja.

anssi.laitinen@airam.fi
050 432 3326

Henry Huittinen

Henry Huittinen

Henry on projektimyynnin valaistusasiantuntija. Henryn erikoisalaa on valaistuksen ohjaustekniikat ja Dialux-laskelmat. Hän on sertifioitu Casambi Commissioning Partner eli Casambin virallinen yhteistyökumppani Casambi-järjestelmien käyttöönotossa ja ohjelmoinnissa.

henry.huittinen@airam.fi 
0400 196 197.

Outi Marttila

Outi Marttila

Outi pitelee käsissään lankoja projektien tukitoiminnoissa mm. koordinoimalla räätälöitävien ratkaisujen hankintoja. Outin ansiosta yhteydenpito tehtaisiin, valaisintuotantoon ja logistiikkaan toimii ja aikataulut pitävät. 

outi.marttila@airam.fi
044 734 1092

Aake Avonius

Aake Avonius

Projektimyynnissä tarjouslaskijana Aake laskee tuote- ja asennuskustannusten lisäksi optimaalisen valaistustason Dialux-laskennalla jotta valaistus on halutulla tasolla ja vastaa ko. alan valaistusstandardeja.

aake.avonius@airam.fi
045-720 1255