Airamin projektimyynti palveluksessanne

Langattomasta valaistuksen ohjauksesta löytyy rutkasti järkisyitä joustavaan ja pitkäkestoiseen suunnitteluun ja energiaasäästäviin valaistusratkaisuihin. Projektimyyntimme tukevat langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa. Olipa kysyeessä suuri tai pieni projekti, niin meillä on halua ja kykyä auttaa sekä lupa ratkaista.

Tänään on hyvä päivä loistaa

Moderni valaistuksen ohjaus on langaton, helppo, luotettava ja joustava. Älykkäillä valaistusratkaisulla saavutetaan säästöä sekä asennuskustannuksissa että energiankulutuksessa, kun vanha, ei-ohjattava valaistus, muutetaan moderniksi ohjattavaksi valaistukseksi. Langattomasta valaistuksen ohjauksesta löytyy rutkasti järkisyitä joustavaan ja pitkäkestoiseen suunnitteluun. Meillä on pätevät vastaukset sisävalaistuksen langattomiin ohjauskysymyksiin.

Casambi-ratkaisut

Langaton Casambi valaistuksenohjaus sopii yhtä hyvin sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen. Ratkaisulla voit ohjata yksittäisiä valaisimia tai ryhmitellä valaisimia ja ohjata niitä ryhmäkohtaisesti. Ratkaisulla luodaan monipuolisia ja joustavia valaistusympäristöjä ja valaistustilanteita, joissa on aina optimaalinen määrä valoa.

Markkinoiden laajin Casambi Ready -valaisinmallisto

 Airam on asiantunteva, luotettava ja neuvova kumppani langattomien valaistuksen ohjauksen ratkaisuissa. Airamin valaisinvalikoimasta Lumi, Plata, Highbay, Target ja peräti 40 muuta tuoteperhettä ovat saatavana Casambi-ohjattavina.

Tarjoamme kumppaneillemme opastusta langattomien ratkaisujen valinnoissa ja suunnittelussa, koulutusta järjestelmän ohjelmointiin suunnittelijoille ja sähköurakoitsijoille sekä tarvittaessa käytön tukea myös kiinteistön haltijalle.

Itseoppiva langaton Active Ahead®

Active Ahead® on itseoppiva, älykäs valaistusratkaisu, joka toimii langattomassa verkossa. Ratkaisu sopii sekä uudis- että sanee­raus­kohteisiin, kun tarvitaan älykästä energiatehokkuutta ja käyt­tö­mukavuutta. Järjestelmä säästää kustannuksia ja energiaa itseoppivan algoritmin ja langattoman ohjauksen ansiosta. Langaton valaistuksen ohjaus sopii moneen käyttöympäristöön:

  • myymälävalaistus – joustavat ratkaisut ilman lisäkaapelointia.
  • asuintalot – asukaskohtaiset ohjaukset. toimistot – käyttäjäkohtaiset ohjaukset.
  • julkiset tilat – muuntojoustava ja helposti hallinnoitava.
  • saneerauskohteet – kustannustehokas ratkaisu kun kaapeleita ei tarvitse vaihtaa.
  • kohteet, joissa yhdistetään eri valmistajien valaisimia, sensoreita yms.

 

Kilauta Keravalle

Langattomasta valaistuksen ohjauksesta löytyy rutkasti järkisyitä joustavaan ja pitkäkestoiseen suunnitteluun. Meillä on laaja valikoima valaisimia eri tiloihin, ei käyttötarkoituksiin sekä pätevät vastaukset valaistuksen ohjauskysymyksiin. Sähkösuunnittelijat ja rakennuttajat ovat tervetulleita tutustumaan valaisinvalikoimaamme paikan päälle näyttelytiloihimme. Bookkaa käynti Carola Meckelborgin, Matti Henttosen tai Mika Lindbergin kanssa. Kilauta siis Keravalle numeroon 020 7545 604. Me löydämme tarpeisiisi sopivat valaisimet ja ohjausratkaisut.

Carola Meckelborg

Carola Meckelborg

Carola toimii projektimyynnissä Key Account Managerina (KAM) keskittyen sähkösuunnittelijoiden  ja arkkitehtien tarpeisiin. Carolalla on visuaalista näkemystä valaistussuunnittelusta ja pitkä kokemus erilaisista valaistuksen ohjausratkaisuista isoihin ja pieniin projekteihin.


carola.meckelborg@airam.fi
0404835688

Mika Lindberg

Mika Lindberg

Mika toimii Airam Pro valaistuksessa aluemyyntipäällikkönä. Pitkä alan kokemus valaistuksen parissa antaa sidosryhmillemme tukevan ja luotettavan pohjan viedä läpi vaativat valaistusprojektit Mikan kanssa. Vahvasti yleistyvät langattomat ohjaustekniikat, ovat olleet näyttävästi esillä Mikan projekteissa useiden vuosien ajalta perinteisten valaistushankkeiden lisäksi.

mika.lindberg@airam.fi
040 8229225

Matti Henttonen

Matti Henttonen

Matti toimii projektivalaistuksen aluemyyntipäällikkönä palvellen pääkaupunkiseudulla ja Kaakkois-Suomessa projektiasiakkaita. Matti auttaa löytämään kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut Airamin ammattivalaistuksen laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta niin asuntotuotantoon kuin suuriin julkisiin tiloihin kuten oppilaitoksiin ja toimistorakennuksiin. 

matti.henttonen@airam.fi
044 4919172

Henry Huittinen

Henry Huittinen

Henry on projektimyynnin valaistusasiantuntija. Henryn erikoisalaa on valaistuksen ohjaustekniikat ja Dialux-laskelmat. Hän on sertifioitu Casambi Commissioning Partner eli Casambin virallinen yhteistyökumppani Casambi-järjestelmien käyttöönotossa ja ohjelmoinnissa.

henry.huittinen@airam.fi 
0400 196 197.

Outi Marttila

Outi Marttila

Outi pitelee käsissään lankoja projektien tukitoiminnoissa mm. koordinoimalla räätälöitävien ratkaisujen hankintoja. Outin ansiosta yhteydenpito tehtaisiin, valaisintuotantoon ja logistiikkaan toimii ja aikataulut pitävät. 

outi.marttila@airam.fi
044 734 1092

Anssi Laitinen

Anssi Laitinen

Projektimyynnissä tarjouslaskijana Anssi laskee tuote- ja asennuskustannusten lisäksi optimaalisen valaistustason Dialux-laskennalla. Projektikohtaisella laskennalla selvitetään kuinka paljon valoa kohteessa tarvitaan ja varmistetaan, että valaistus on halutulla tasolla ja vastaa ko. alan valaistusstandardeja.

anssi.laitinen@airam.fi
050 432 3326

Ville Keinänen

Ville Keinänen

Ville toimii paitsi projektimynnin vetäjänä myös koko ammattivalaistuksen  eli Pro-liiketoimintayksikön johtajana. Pro-liiketoimintayksikkö vastaa ammattivalaistuksen Suomen markkinasta. Asiakkaitamme ovat sähkötukkukaupat, sähkösuunnittelijat, urakoitsijat ja sähköliikkeet.

ville.keinanen@airam.fi  
044 766 3659