Airam SmartHome tyytyväisyystakuu

Airam SmartHome tyytyväisyystakuu

Airam SmartHome -tuotteiden Tyytyväisyystakuu-kampanja alkaa taas lokakuussa ja on voimassa vuoden loppuun asti. Kokeile tuotteita ilman riskiä: osta ja kokeile 30 päivää. Jos et ole tyytyväinen, palauta sekä tuote että ostokuitti meille, niin saat rahasi takaisin! Huikea etu koskee kaikkia SmartHome -tuotteitamme.

Airam SmartHome tyytyväisyystakuu on voimassa 1.10.-31.12.2023. Saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen ostamaasi SmartHome-tuotteeseen. Etu koskee vain Suomessa tehtyjä tuoteostoja.

SmartHome banneri

Näin pääset etuun käsiksi:

  • Osta haluamasi Airam SmartHome -tuote. Pidä ostokuitti tallessa!
  • Lataa ja asenna puhelimeesi maksuton Airam SmartHome -sovellus Google Play -kaupasta tai AppStoresta.
  • Asenna SmartHome-tuotteesi paikalleen ja kytke se kotisi WiFi-verkkoon seuraamalla sovelluksen ohjeita.
  • Käytä tuotetta.

Kun pääset tutustumaan SmartHome-tuotteiden monipuolisiin mahdollisuuksiin, olemme varmoja, että ilahdut, ihastut ja tykästyt.

Tuotteiden edut nousevat hyvin esiin juuri nyt, kun moni tarkkailee tehostetusti sähkönkulutustaan. Sovelluksen avulla voit hallita tuotteita helposti mm. ajastamalla laitteiden käyttöä, himmentämällä valaistusta ja luomalla erilaisia omaan arkeesi sopivia käyttötilanteita. Luotamme Airam SmartHome -tuotteisiin ja tästä syystä voimme tarjota sinulle tyytyväisyystakuun.

Asiantuntijamme voivat opastaa ongelmatilanteissa. Huomiothan, että SmartHome-tuotteet voi kytkeä vain 2,4 GHz taajuiseen WiFi-verkkoon. Jos kotiverkon taajuus on eri, se pitää vaihtaa WiFi-reitittimestä ennen ensimmäisen SmartHome-laitteen asentamista.

Teknisissä asioissa voit tarvittaessa olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse (asiakaspalaute@airam.fi) tai puhelimitse 0207 545 600 ma-pe klo 8-16.

Jos kävisi niin ikävästi, ettei ostamasi Airam SmartHome -tuote täytä odotuksiasi, voit ostohetkestä 30 päivän kuluessa palauttaa tuotteen meille, niin saat rahasi takaisin.

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi SmartHome-tuotteeseen, toimi näin:

Palauta sekä ostamasi tuote että tuotteen ostokuitti meille osoitteeseen:

603438 / Tuotepalautus
Airam SmartHome tyytyväisyystakuu
Airam Electric Oy Ab
Sementtitehtaankatu 6
04260 Kerava

Muista liittää palautuksen yhteyteen sekä oma nimesi, tilin käyttäjän nimi ja tilinumero (IBAN). Tilinumeron ja tilin käyttäjän tietojen on täsmättävä. Palautus tehdään vain ostokuittia vastaan.
Samalla toivomme, että voisit kertoa mikä ostamassasi tuotteessa ei tyydyttänyt sinua. Palautteen avulla voimme kehittää tuotteitamme paremmiksi!

Airam SmartHome -tuotteiden tyytyväisyystakuu on voimassa 1.10.-31.12.2023. Tämän kampanja-ajankohdan ulkopuolella ostetut tuotteet eivät kuulu edun piiriin.

Airam SmartHome led-lamppu olohuoneessa ja sovellusnäkymä