Toimistojen uudet valaistusratkaisut

Airamin valaisinperheet, Plano ja Plano Pro moduulivalaisimet, monipuolinen Vario-alumiiniprofiilivalaisin ja Office-toimistovalaisimet, täydentävät Airamin toimistovalaisimien valikoimaa.

Uudet valaisinmallit ovat energiatehokkaita, monipuolisia ja räätälöitävissä älykkäille Casambi- tai Helvarin ActiveAhead-järjestelmille tai Dali-ohjausjärjestelmiin sopiviksi.

Tarjoamme kumppaneillemme opastusta langattomien ratkaisujen valinnoissa ja suunnittelussa, koulutusta järjestelmän ohjelmointiin suunnittelijoille ja sähköurakoitsijoille sekä tarvittaessa käytön tukea myös kiinteistön haltijalle.

Vario-toimistovalaisin

Valaistusjärjestelmä nykyaikaisilla led-valaisimilla yhdistettynä älykkääseen langattomaan ohjaukseen tuo selvää säästöä energiakulutuksessa, asennuksessa ja ohjelmoinnissa. Langattomien järjestelmien asennus ei vaadi järjestelmän ohjelmointiin erikseen kouluttautuneen henkilön konsultointia – valaisimien asennus ja ohjaus tapahtuu helposti mobiilisovelluksen kautta.

Langattomien ratkaisujen räätälöinti- ja esivalmistuspalveluiden kapasiteetti Airamilla on kasvanut merkittävästi. Lahden tuotantolaitos on erikoistunut metallirunkoisiin valaisimiin toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin. Tehdas mahdollistaa aikaisemmin alihankkijoiden avulla valmistettujen tuotteiden tuotannon ottamisen omiin käsiin, mikä tarkoittaa entistä lyhempää ja vastuullisempaa tuotantoketjua.

Valaisimet pinta/ripustusasennuksiin ja moduulikattorakenteisiin 

Kotimaista tuotantoa olevat Vario-alumiiniprofiilivalaisimet on suunniteltu ja valmistettu Airamin Lahden tehtaalla. Variosta voimme räätälöidä täysin projektiisi sopivan kokonaisuuden erilaisilla valaisimien runkopituuksilla ja kulmaliitospaloilla, pinta- tai ripustusasennettavana. Tilauksesta saatavana on myös läpijohdotus, eri läpivientipisteet ja määrämittaiset liitosjohdot pikaliittimin. 

Office-toimistovalaisimet monipuolisilla räätälöintimahdollisuuksilla asennetaan kattopintaan tai lisätarvikkeilla valaisinripustuskiskoon. Projektikohtaisesti Office-valaisinta on saatavana Tunable white -versioina. Tilauksesta valaisinta on saatavana myös CRI > 90.

Plano Pro on uuden sukupolven energiatehokas ja erittäin monikäyttöinen moduulivalaisin, jonka käyttökohteet ovat miltei rajattomat. Valaisimen erinomainen värintoistoindeksi, UGR-arvo (< 19), Tunable White -ominaisuus ja IP44-luokitus tekevät Plano Prosta varman valinnan lähes jokaiseen kohteeseen.

Plano on kustannustehokas moduulivalaisin, jonka valo on tasaista ja miellyttävää. Valaisimella on pitkä elinikä ja monipuoliset asennusvaihtoehdot.

Airamin Lahden tuotantolaitos on erikoistunut metallirunkoisiin valaisimiin toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin. Tehdas mahdollistaa Airamille muun muassa aikaisemmin alihankkijoiden avulla valmistettujen tuotteiden tuotannon ottamisen omiin käsiin, mikä tarkoittaa entistä lyhempää ja vastuullisempaa tuotantoketjua. Räätälöinti- ja esivalmistuspalveluiden kapasiteettimme onkin jo kasvanut merkittävästi. 

 

Airam projektimyyni

Ammattivalaistuksen myyntitiimi palveluksessasi

Projektimyyntimme tukevat kaikissa langattomien valaistusratkaisujen käyttöönotossa. Airamin aluemyynti palvelee sähkötukkukaupan asiakkaita, urakoitsijoita ja sähköliikkeitä kattavasti koko Suomen alueella. 

Tarvittaessa yhdessä Airamin valaistusasiantuntijoiden kanssa varmistamme kohteeseen optimaalisen valaistustason Dialux-laskennalla, jolla varmistetaan, että valaistus on halutulla tasolla ja vastaa kyseisen kohteen valaistusstandardeja.

> Ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin mietitään yhdessä teille parhaat valaistusratkaisut.