Viihtyisä etätyöpiste

Viihtyisä etätyöpiste

Etätöiden yleistyttyä on entistä tärkeämpää kiinnittää huomiota kodin valaistukseen. Oikeanlainen valaistus luo hyvin perustan työskentelylle, vähentää silmien rasitusta ja pitää vireystilaa yllä. Panosta myös kotikonttorin muihin tarvikkeisiin, jotta työt sujuvat.

Oletko huomannut valaistuksen merkityksen omaan jaksamiseen? Etätöiden myötä moni koti toimii samalla konttorina. Jotta yhdistelmä toimii, ota vaari seuraavista vinkeistä ja jaksat paremmin!

  • Työpisteen valaistuksen tulee olla kyllin voimakas, tasainen ja häikäisemätön. Aseta tehokkain valo työpisteelle.
  • Varmista, että tilassa jossa teet töitä, on tasainen yleisvalaistus. Jos huonetta käytetään muuhunkin, ota käyttöön himmentimet tai helposti puhelimellasi säädettävät Airam SmartHome -lamput.
  • Tarkista, että valon voimakkuus on mahdollisimman tasainen sekä tietokoneen näytön edessä että sen takana. Näin silmäsi eivät rasitu.
  • Virkeystilaa pidät yllä valkoisessa valon värilämpötilassa, n. 3000 - 4000 K.

 

Bene jatkojohdossa on kullansävyinen kuori.

Työpisteen lähettyville muodostuu helposti epämääräinen johtokasa. Hallitse sotkua hyödyntämällä monipuolisia sähkötarvikkeita ja jatkojohtoja! Varmista, että käytössäsi on sinun tarpeisiisi sopiva sähkötarvike, joka tarjoaa riittävän määrän pistokepaikkoja. Joissakin jatkojohdoissa on myös USB-portit, jotka mahdollistavat mm. mobiililaitteiden lataamisen kätevästi käden ulottuvilla.  Jatkojohdon on/off-kytkin luo turvaa, kun laitteiden sähkövirran saa helposti kytkettyä pois päältä. Ja johtojen järjestyksessä pitäminen voi olla myös sisustukseen sopivaa ja tyylikästä! Valkoinen Tabletop-jatkojohto on helppo kiinnittää pöytäpintaan pakkauksessa mukana olevilla kiristysruuveilla. Kullan hohtoinen Bene tuo arkeen pientä luksusta.

Tabletop jatkojohto

Onko kodissasi pistorasioita riittävästi, vai jäävätkö ne harvat ikävästi kalusteiden taakse? Ei hätää. Litteällä pistotulpalla varustetut jatkojohdot saa kätevästi esim. sohvan tai TV-kalusteen taakse jäävään pistorasiaan kiinni niin, että kalusteen saa silti aseteltua lähelle seinää. Litteissä  pistotulpissa on vedin, jolla pistotulpan saa kätevästi irti pistorasiasta.

Litteän pistotulpan saa kiinnitettyä kalusteen taakse jäävään pistorasiaan