Häikäisemätöntä valoa Goforen tiloihin

Airam valaisi Goforen toimisto- ja neuvottelutilat Helsingin Kampissa. Kun yrityskulttuurina on aito palo työtä kohtaan, niin myös puitteiden on oltava kunnossa. Hyvä toimistovalaistus parantaa viihtyisyyttä ja työtehokkuutta.

Gofore Helsinki, toimistotilojen valaistusratkaisut

Gofore tarjoaa digitaalisia palveluita organisaatioille liiketoiminan suunnitteluun ja kehittämiseen. Goforella on kunnia-asia olla paras työpaikka työntekijöilleen ja varmistaa, että he viihtyvät ja nauttivat työstään.

Goforen toimiston työpisteiden saneerauksessa oli tärkeää saada häikäisemätöntä epäsuoraa valoa toimiston yleisvalaisuun, neuvottelutiloihin ja työpisteisiin. Toimiston työpisteisiin haluttiin lisäksi muunneltava valaistus Dali-ohjauksella. Ohjauksen ansiosta valaistuksen taso voidaan säätää erikseen eri työpisteissä tarpeen vaatiessa.

Medio antaa häikäisemätöntä pehmeää valoa

Toimiston työpisteisiin ja pienempiin neuvottelutiloihin valittiin Medio -sarjan ripustettavat valaisimet. Ripustusasennettavassa mallissa Medio antaa valoa sekä ylös että alas, jolloin tilaan saadaan miellyttävän pehmeä valaistus. Mikroprismakuvun ansiosta valo ei häikäise. Valaisimet toimitettiin valmiilla liitosjohdoilla, jotta asennus olisi mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

 

Räätälöidyt valaistusratkaisut

Vakiotoimituksissa Airam tarjoaa alumiinirunkoista Medio-valaisinta valkoisena, mutta Goforelle valaisimet toimitettiin mustiksi maalattuina. Valaisimien rungot sulautuvat nyt tummaan kattorakenteeseen. Valaisinta on saatavissa kahta runkopituutta, molempia pinta- ja ripustusasennettavana, opaali- tai mikroprismakuvulla. Medio D- ja DI-mallit ovat ripustettavia, joista DI-malleissa on myös ylävalo. Kaikkia malleja on saatavana DALI-ohjattavina.

Neuvotteluhuoneeseen teetettiin räätälöitynä suorakaiteen muotoinen yhtenäinen Medio D-sarjan valaisin, sekin mustana. Oikeaan korkeuteen ripustettuna valaisin tuottaa tasaista valoa koko matkalle, myös kulmiin, jolla taataan hyvä valaistus jokaiselle neuvottelupöydän ääressä istuvalle. Valo myös jäsentää tilaa mukavasti. Himmennyksellä varmistetaan, että AV-esitystilanteissa valaistustasoa on helppo säätää tilanteeseen sopivaksi.

Plata-moduulivalaismet tilojen yleisvalaisuun

Toimiston yleisvalaisuun toimitettiin Plata-moduulivalaisimet mikroprismakuvuilla ja Dali-ohjauksella. Matalaprofiilinen Plata-paneelivalaisin sopii erityisen hyvin upotettuna toimistoissa ja julkisissa tiloissa yleisesti käytettyihin alakattojärjestelmiin. Se voidaan asentaa myös vaijeriripustettuna tai erillisellä kehyksellä seinä- tai kattopintaan.

Airam Medio-valaisin

Medio-valaisinta on saatavissa kahta runkopituutta, opaali- tai mikroprismakuvulla.

Gofore Medio-valaisin

Medio-valaisimet toimitettiin neuvottelutiloihin mustaksi maalattuina.

Gofore Plata-valaisimet

Plata-valaisimet voidaan toimittaa Dali-ohjauksella tai langattomalla ohjausjärjestelmällä.