Halo-seinävalaisimilla kestävää tyyliä ja tunnelmaa

Halo-seinävalaisimilla kestävää tyyliä ja tunnelmaa

Muotokieleltään skandinaavisen pelkistetty Halo-valaisin antaa miellyttävän tasaista valoa ja tunnelmaa rakennusten julkisivuihin. Sivusuuntaan valaiseva rengas tuo seinäpintaan uutta, modernia ilmettä ja korostaa seinän pintastruktuuria ja arkkitehtuuria.

Airamin Halo-valaisin on tyylikäs katto- tai seinäpintaan asennettava uutuus. Muotokieleltään skandinaavisen pelkistetty valaisin antaa miellyttävän tasaista valoa ja tunnelmaa rakennusten julkisivuihin. Sivusuuntaan valaiseva rengas tuo seinäpintaan uutta, modernia ilmettä ja korostaa seinän pintastruktuuria ja arkkitehtuuria.

Halo ja Halo Eye

Halo-valaisimet sopivat erinomaisen hyvin taloyhtiöiden pihapiireihin, ilkivaltasuojausta vaativiin julkisiin tiloihin sekä asuinrakentamiseen. Kestävä alumiinirunko, sekä UV-stabiloitu polykarbonaattikupu takaavat, että valaisin on varma valinta kaupunkiympäristöön. IK10-luokiteltu Halo-valaisin on myös oikea valinta sinne, missä tarvitaan korkeaa iskunkestävyyttä.

Kaksi värilämpötilaa ja neljä tehoa

Halo-valaisin on hyvä ratkaisu moneen kohteeseen koska yksi malli muuntuu moneksi. Asennettaessa valaisimeen valitaan valon värilämpötila, 3000 K tai 4000 K, ja sopiva teholuokka neljästä vaihtoehdosta. ”Asentajat ovat jo kiittäneet valaisimen helppoa asennettavuutta. Tuotesuunnittelussa on panostettu helppoon ja siistiin asennettavuuteen. Valaisinten ketjutettavuus, sekä pintakaapeloinnin tarve saneeraus kohteissa, on huomioitu rungon taustapuolen kaapeliurassa. Mustapassivoidut kuvun kiinnitysruuvit antavat tuotteelle viimeistellyn lopputuloksen ”, kertoo Risto Poutiainen Airamin tuotehallinnasta. 

Halo on kestävä ja pitkäikäinen valaistusratkaisu. Korkealaatuinen virtalähde, helppo asennettavuus ja huoltovapaus pitävät elinkaarikustannukset matalina. Hyötyelinikä on L70 75 000 h (Ta25C).  

  • Halo-valaisimista on nyt saatavana vakiovalikoimassa myös Dali-mallit.
  • Tarvittaessa tuotetta on saatavana projektikohtaisesti myös Casambi-ohjauksilla.