Vinkit kesäjuhliin

Vinkit kesäjuhliin

Ihana ja valoisa kesäjuhlakausi herättää odotukset ja toiveet henkiin. Onnistuneet juhlat syntyvät ihmisistä ja yhdessäolosta. Juhlapäivän säähän et voi vaikuttaa, mutta kaikki muu on pientä ekstraa ja ylellisyyttä, jolla luot tilaisuuteen toimivuutta, tunnelmaa ja puheenaiheita.

Jos kyse on virallisemmista juhlista, aloita suunnittelu ja varautuminen hyvissä ajoin. Tee lista vieraista ja tarjoiluista. Hyvin säilyvät elintarvikkeet voi ostaa jo hyvissä ajoin kaappiin odottamaan. Tarjoiluksi kannattaa valita herkkuja, jotka kestävät valmistuksen tapahtumaa edeltävänä päivänä. Etukäteen on hyvä tehdä niin paljon kuin mahdollista, ja jättää vain viimeistely juhlapäivälle.

Tuotevinkkimme juhlakauteen:

  • Cafea-kaatimet säästävät aikaasi, sillä ne kestävät pesun astianpesukoneessa! Pikakorkki on helppokäyttöinen ja tiivis. Tyylikästä kaadinta on saatavissa useaa eri kokoa, joista suurimmassa kahvi pysyy kuumana ja pienimmässä pidät vaikkapa kahvimaidon viileänä.
  • Pumpputermokset ovat hyvä ratkaisu isompiin juhliin. Hanki vaikka kaksi, jolloin kuumaa kahvia riittää kerralla pidemmäksi aikaa ja ehdit myös nauttia vieraiden seurasta. Vaihtoehtoina sekä lasisisuksinen että teräksinen versio.
  • Säilytä pöytään meneviä tarjoiluja kompressorilaukussa. Kylmälaukku toimii kompressorilla, joka mahdollistaa sen, että laukun sisätilan voi pitää pitkään lämpimänä, viileänä tai jopa pakkasasteilla! Erinomainen tuote, jolle löytyy monipuolista käyttöä myös juhlakauden ulkopuolella.
  • Koristelu viimeistelee juhlapaikan ja -tilaisuuden. Kun valoisat kesäillat hämärtyvät, luovat pienet valonpisarat lämmintä tunnelmaa. Aurinkokennoilla toimivat solar-koristevalot lataavat akkunsa automaattisesti päiväsaikaan aurinkoenergialla ja syttyvät illan pimetessä. Lamppusarjoilla tai ripustettavilla lyhdyillä luot näyttäviä valokoristeita sekä parvekkeelle että puutarhaan.
  • Kattauksia voi koristella paristovaloilla ja paristokotelot voi naamioida esim. lahjapaketeiksi. Etsi teemaan sopiva valosarja tai käytä monikäyttöisiä valolankoja, jotka taipuvat helposti haluamaasi asetelmaan.
  • Kiinnitä valolankaa seinälle ja kiinnitä siihen pienillä pyykkipojilla valokuvia vieraiden ihasteltavaksi.

Klipsi valolankasarja korostaa kuvia ja muistoja kivalla tavalla.