Roosa nauha 2022 täyttyy hetkistä

Roosa nauha 2022 täyttyy hetkistä

Airam on jo seitsemättä vuotta mukana Syöpäsäätiön rakastetussa Roosa nauha -kampanjassa. Vuosina 2016 – 2021 olemme lahjoittaneet kotimaiseen syöpätutkimukseen 232 257 €! Ostamalla Roosa nauha -tuotteen olet mukana tukemassa tärkeää työtä. Kiitos.

Vuoden 2022 Roosa nauha -kampanja on kokoelma hetkiä. Kukaan meistä ei pääse taaksepäin, eikä tulevasta voi tietää. On vain tämä hetki ja se on meidän. Kampanjan tunnuksena on mosaiikkikuvio, jokaisella erilainen, eri väreistä ja erilaisista hetkistä koostuva.

Hetki tehdä hyvää.

Airam on arkijärkinen. Tämä ilahduttava ja helposti lähestyttävä teema näkyy myös monipuolisissa Roosa nauha -tuotteissamme. Pidettyjen termosten ja koristevalojen lisäksi valikoimaan on tuotu tänä vuonna näppäriä, arkea helpottavia valoja. Vai mitä sanot USB-ladattavasta polkupyörän valosetistä, johon kuuluu sekä etu- että takavalo?

Lukutoukkaa tai käsityöihmistä ilahdutamme aivan uudenlaisella luku- ja käsityövalolla. Valo kiepautetaan niskan takaa ja se vapauttaa kädet tekemiseen. Valo on USB-ladattava ja sen valotehoa voi säätää kolmiportaisesti.

Airam tuo valoa varjopaikkoihin.

Luku- ja käsityövalo

Päivitetty 23.09.2022