Roosa nauha 2022 täyttyi hetkistä

Roosa nauha 2022 täyttyi hetkistä

Airam oli jo seitsemättä vuotta mukana Syöpäsäätiön rakastetussa Roosa nauha -kampanjassa. Kiitos teille kaikille, jotka tuette kotimaista syöpätutkimusta ostamalla Roosa nauha -tuotteita. Teimme jälleen uuden ennätystuloksen. Vuosina 2016 – 2022 olemme ansiostanne voineet lahjoittaa kotimaiseen syöpätutkimukseen 295 888 €!

Vuoden 2022 Roosa nauha -kampanja on kokoelma hetkiä. Kukaan meistä ei pääse taaksepäin, eikä tulevasta voi tietää. On vain tämä hetki ja se on meidän. Kampanjan tunnuksena on mosaiikkikuvio, jokaisella erilainen, eri väreistä ja erilaisista hetkistä koostuva.

Kaiken kaikkiaan olemme vuosina 2016 - 2022 lahjoittaneet Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaan 295 888 €! Kiitos sinulle, joka ostat Roosa nauha -tuotteita.

Hetki tehdä hyvää.

Airam on arkijärkinen. Tämä ilahduttava ja helposti lähestyttävä teema näkyy myös monipuolisissa Roosa nauha -tuotteissamme. Pidettyjen termosten ja koristevalojen lisäksi valikoimaan on tuotu tänä vuonna näppäriä, arkea helpottavia valoja. Vai mitä sanot USB-ladattavasta polkupyörän valosetistä, johon kuuluu sekä etu- että takavalo?

Lukutoukkaa tai käsityöihmistä ilahdutamme aivan uudenlaisella luku- ja käsityövalolla. Valo kiepautetaan niskan takaa ja se vapauttaa kädet tekemiseen. Valo on USB-ladattava ja sen valotehoa voi säätää kolmiportaisesti.

Airam tuo valoa varjopaikkoihin.

Luku- ja käsityövalo