SaunaLed on kotimaista designia

SaunaLed on kotimaista designia

Nauti löylyistä Airamin SaunaLed-valaisimen kajossa. Design from Finland -merkillä varustettu SaunaLed-valaisinsarja istuu sekä perinteiseen että moderniin saunaan. Valaistuksella on merkittävä rooli siinä, millainen tunnelma saunassa on ja kuinka helppoa tila on pestä ja huoltaa.

Sauna on rakas ja tärkeä paikka suomalaisille. Lauteille mahtuu mielikuvien ja tunteiden kirjo: puulämmitteisen kiukaan loimu ja tuoksu, modernin saunan pintamateriaalit ja sävyt, kiuaskivien ja saunajuoman sihaus, hiljaisuus, keskustelut, ilot ja surut. Yhtä kaikki, saunavalaistuksella on merkittävä rooli tilan tunnelmassa ja toimivuudessa. Vaikka saunakokemukseen hakisikin kuituvaloilla erityisefektiä, on yleisvalo tai tehokas siivousvalo hikisessä paikassa tarpeen.

Saunaan asennettavia sähkölaitteita koskee standardi, jonka mukaan puolen metrin säteelle kiukaasta ei saa asentaa kiukaaseen kuulumattomia sähkölaitteita. Kuumuus voi myös vahingoittaa led-komponentteja. SaunaLed-valaisimen saakin asentaa korkeintaan metrin korkeudelle. Kiinteä AC-led on jykevää tekoa ja kestää kuumassa ja kosteassa tilassa hyvin.

Sävyt sopiviksi

Muotokieleltään selkeälinjainen ja ajaton SaunaLed istuu sekä perinteiseen että moderniin miljööseen, valo on himmennettävä ja pehmeä. Valaisimen puuosat ovat tervaleppää ja ne valmistetaan Suomessa, suomalaisesta puusta. Tuoteperheellä on Design from Finland -merkki. Valaisimen puupinta on jo itsessään kaunis, mutta puuvalmiina sen voi halutessaan sävyttää juuri sinun saunasi panelointiin sopivaksi.

Design from Finland logo

Oikeanlaisella valaistuksella pienen saunatilan voi saada tuntumaan suuremmalta. Asenna pystymalliset SaunaLed-valaisimet saunan nurkkiin ja ihaile, miten valo valtaa tilan ja antaa sille ääriviivat.

SaunaLedin pehmeä valo on himmennettävä, joten sen saa hyvin säädettyä tarpeeseen sopivaksi, yleisvalosta tunnelmanluojaksi. Tummaan saunaan sopii hämärämpi valaistus.

Toivotamme tunnelmallisia ja pehmeitä löylyjä - juuri sopivassa valossa.