Markkinoiden laajin Casambi Ready -valaisinvalikoima

Markkinoiden laajin Casambi Ready -valaisinvalikoima

​​​​​​​Airam tarjoaa langattomasti ohjattavia valaisinohjausratkaisuja tärkeimpiin sisävalaistuksen sovellusalueisiin: toimistoihin, myymälöihin, teollisuudelle, julkisiin tiloihin ja asuintiloihin. Suosituimpien valaisinsarjojen mallit – Plata, Arel, Optimus, Highbay, Futuratech, Compact, Center, ja Lumi – tarjoamme teille varsin nopeilla toimitusajoilla. 

Airamilla on kiistatta markkinoiden laajin Casambi Ready -valaisinvalikoima. Suosituimpien varastomallien lisäksi peräti 40 muuta tuoteperhettä ovat räätälöidysti saatavana Casambi-ohjattavina. Airamilla langattoman valaistusjärjestelmän valaisinvalinnat ja käyttöönoton opastus kuuluvat palveluun osana projektimyynnin asiakastukea.

Casambi-ohjattavaa valaistusärjestelmää on helppo laajentaa jälkikäteen riippumatta siitä, onko kyseessä saneeraus- vai uudisrakennuskohde.  Airam käyttää langattoman Casambi-ohjauksen valaisimissa komponentteja, jotka mahdollistavat laajan yhteensopivuuden myös muiden markkinoiden Casambi-tuotteiden kanssa. Tällöin voit valita kohteeseen sopivimman tuotteen valmistajasta riippumatta ja varmistaa aina tarkoituksiisi optimaalisen valaistuksen ja valaistuksen ohjausratkaisun. 

Casambi sopii sekä uusiin rakennuksiin ja saneerauskohteisiin

Langaton valaistuksen ohjaus sopii melkein mihin tahansa, sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Asuntovalaistuksessa tyypillisiä käyttökohteita ovat taloyhtiöiden yleiset tilat ja porraskäytävät, joissa valaistus kytketään liiketunnistukseen perustuvaksi. Airamin Casambi Ready -valikoima kattaa jo lähes koko sisävalaisinten tuotevalikoiman. Klassikkona tunnettu Lumi-yleisvalaisin sekä uusi Compact-alasvalot ovat saatavilla Casambi-ohjauksella.

Myymälävalaistusta suunniteltaessa oleellinen kriteeri on valaistusvoimakkuus, valon värintoistokyky sekä värilämpötila. Langattomalla ohjauksella voidaan ohjelmoida tilan käyttöä helpottavia valaistustilanteita tilan käytön erilaisten tai muuttuvien tarpeiden mukaan. Center-spotit on suunniteltu erityisesti kohde- sekä korostusvalaistukseen elintarvikemyymälöihin (leipä, hedelmä, liha), muoti- ja sisustusalalle, taidegallerioihin ja museoihin. Valaisimia on helppo siirtää ja suunnata sekä valaisinryhmiä ohjelmoida langattomasti uudelleen tarpeen mukaan. 

Toimistovalaistus käyttäjän tarpeiden mukaan

Perinteisesti ohjattavaan valaisimeen verrattuna langaton ohjaus luo ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen. Valaistustilaneiden ohjelmointi ja muuntelu toimistossa on kätevää langattomalla ohjauksella. Toimistovalaistuksessa alakattojärjestelmään asennetut Plata-valaisimet tai pinta- tai ripustusasennukseen soveltuvat Arel-toimistovalaisimet voidaan Casambi-ohjauksella himmentää yksilöidysti jokaiselle työntekijälle tai ohjata vakiovalotoiminnolla. 

Korkeitten tilojen langaton valaistuksen ohjaus

Airamin Casambi Ready -teollisuusvalaisimet toimivat erinomaisesti suurissa avoimissa tiloissa kuten varastoissa, myymälöissä sekä käytävillä, varastoissa ja teollisuushalleissa. Esimerkkinä Highbay-syväsäteilijät Finavian Helsinki-Vantaa lentoaseman korkeassa terminaali 1:ssä. Teollisuustiloihin, varastoihin ja parkkihalleihin suosittelemme hyvän iskunkestävyyden ja kylmän kestävää Futuratech-sarjaa.  Teollisuuden tiloihin ja liikerakennuksiin sekä varastoihin, käytäville ja kosteisiin tiloihin suunnitellut matalarakenteiset Optimus-mallit löytyvät Casambi-ratkaisuina valikoimastamme.