Punaiset Klassikot

Punaiset Klassikot

Airamin punaiset Klassikko-termokset herättävät suomalaisissa tunteita ja muistoja. Ne ovat pitäneet kylmät juomat kylminä ja kuumat kuumina jo vuodesta 1934. Suosittu Klassikko-tuoteperhe on vuosien varrella kasvanut monilla houkuttavilla tuotteilla.

Airamin punaiset Klassikko-termokset herättävät suomalaisissa tunteita ja muistoja. Ne ovat pitäneet kylmät juomat kylminä ja kuumat kuumina jo vuodesta 1934. Termokset voivat vaikuttaa oudolta lisältä lampuista tunnetun yrityksen valikoimassa, mutta tuotteilla on yhteys. Termos on syntynyt lampun kautta; molemmissa käytettiin lasia ja tarvittiin tyhjiötekniikkaa. Hehkulampuissa tyhjiö sai lampun hehkumaan, termoksissa tyhjiö piti juoman halutussa lämpötilassa. Nyt hehkulamput ovat vaihtuneet ledeihin ja monien termosten materiaali lasista teräkseen.

Suosittu Klassikko-tuoteperhe on vuosien varrella kasvanut mukeilla ja ruokatermoksilla. Onpa mukana kätevän kokoinen kylmälaukkukin! Ikonisilla tuotteilla luodaan myös jatkossa arjen loistavia hetkiä.