Roosa nauha 2021 – Rajat eivät ole meitä varten

Roosa nauha 2021 – Rajat eivät ole meitä varten

Joka syksyinen Roosa nauha -kampanja on Suomen tunnetuin ja rakastetuin keräys. Monilla meistä on tavalla tai toisella jonkinlainen kosketus syöpäsairauteen ja siksi aihe koskettaa.

Airam on jälleen mukana Roosa nauha -keräyksessä. Covid19-tilanteen takia emme tänäkään vuonna järjestä pidettyä Sherwood Goes Pink -kuntoilutapahtumaa Keravan Keinukallion juoksuportailla, mutta keräykseen voi osallistua muilla tavoin. 

Rintasyöpätutkimuksesta tunnetuksi noussut Roosa nauha on vuosien varrella laajentunut tukemaan muidenkin syöpien tutkimusta. Vuoden 2021 kampanja korostaa tietoisuutta yleistyvien suolistosyöpien saralla. Voit osallistua keräykseen ostamalla Roosa nauha -tuotteen, jonka myyntituotosta osa lahjoitetaan Syöpäsäätiölle. Airamin Roosa nauha -tuotteet ovat käytännönläheisiä, arkeasi helpottavia tuotteita, joiden hehkuvan herkulliset sävyt tuovat iloa arkeen. Osta itsellesi tai ilahduta läheistäsi. Samalla tuet tärkeää tutkimustyötä.

Roosa nauha -keräystä voi tukea myös suoraan Syöpäsäätiön kautta joko kertalahjoituksella tai kuukausilahjoittajana.

Näkyvä tuki on kiinnittää rintapieleensä Roosa nauha. Tämän vuoden nauhan on suunnitellut upea ja energinen Eva Wahlström. Nauhassa näkyvä siveltimen veto edustaa rajattomuutta; rajatonta rakkautta, rajatonta ikävää, uteliaisuutta ja elämän nälkää. Nauhaa voi kantaa ylistyksenä elämälle ja rajoja rikkovalle syöpätutkimukselle – rajat eivät ole meitä varten.

Vuoden 2021 valikoimamme Roosa nauha uutuuksia ovat:

 • Roosa nauha teräsurheilupullo, 0,66 L
  Pullo pitää juoman kylmänä ja raikkaana pitkään. Kätevä ja hygieeninen korkki, jonka saat auki koskettamatta pullonsuuta.
 • Roosa nauha teräsjuomapullo 0,5 L
  Tyylikäs juomapullo. Tiiviin korkin pintamateriaali on bambua.
 • Roosa nauha evästermos, 0,4 L 
  Evästermoksissa on suuri suuaukko, joka helpottaa sekä pesua että ruuan annostelua termoksesta. Kätevä kuljetin lounaalle, picnicille tai retkelle.
 • Roosa nauha takavalo
  Polkupyörän ladattava takavalo.
 • Koristevalouutuudet: Timanttisydämet, Jade helmisarja ja Belinda led-sydän.
 • AA ja AAA paristot kätevissä 24 kpl pakkauksissa.
 • Roosa nauha palovaroitinsetti
  Pakkauksessa kaksi HUSH-painikkeella varustettua palovaroitinta.

Ota osaa Airamin Roosa nauha -tuotteiden arvontaan Facebookissa tai Instagramissa. Kilpailuaika 8.-15.10. Lue kilpailun säännöt.