Tuotantotyöntekijä

Rekry tuotantotyöntekijä

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. 

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä. 

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan. 

Haemme nyt Keravalle 

Tuotantotyöntekijää 

monipuolisiin tuotannon tehtäviin. 

Vastuullesi kuuluvat valaisinkokoonpanojen ja markkinointituotteiden valmistaminen sekä tarvittaessa asennusapu myymälöissä. Tehtäviisi kuuluvat myös ohjelmoinnit, led-nauhojen valmistaminen ja erilaiset projektikohtaiset kokoonpanotyöt sekä tuotannon varaston ylläpito. 

Edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle on sähköalan tuntemus joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta, perustiedot varastonhallinnasta ja sujuva tietotekniikan hallinta. Henkilönä olet järjestelmällinen ja huolellinen sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Kykenet tulkitsemaan tuotetietoja ja ohjeistuksia myös englannin kielellä. 

Raportoit tehtävässä tuotantopäällikölle. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Iiro Salminen p. 044 799 7082 4.10.2021 kello 12- 14 ja 7.10.2021 kello 12 –14. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa viimeistään 15.10.2021.