Airam SmartHome CCT RGB lamput

Airam SmartHome CCT RGB lamput

Nauti kotisi valaistuksesta kaikissa väreissä ja valkoisen valon värilämpötiloissa. Opaalikupuiset SmartHome CCT RGB led-lamput soveltuvat monipuolisesti kodin yleis- ja tunnelmavalaistukseen.

Airam SmartHome CCT RGB led-lamput soveltuvat kodin yleisvalaistukseen. Voit nauttia kotisi valaistuksesta kaikissa väreissä ja valkoisen valon värilämpötiloissa. Opaalikupuisen lampun valon värilämpötilaa voi säätää lämpimästä viileän valkoiseen (2700 K - 6500 K) helposti mobiililaitteella. Lampuissa on lisäksi RGB-ominaisuus. Vaihda lampun valon väriä tunnelman ja tilanteen mukaan. Lamput voi kytkeä päälle ja pois myös tavallisesta valokytkimestä, jolloin lampun muistiin jää siinä viimeksi ollut valaistusasetus.

Ohjaa Airam SmartHome -sarjan älytuotteita Airamin SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Applikaation kielet: suomi, ruotsi ja englanti. Yhdistä laitteet kodin WiFi-verkkoon. Et tarvitse erillistä tukiasemaa! Tuotteet voi liittää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen.