Tervetuloa Meille 4.10.2023!

Avoimet ovet Airamin valaisintehtaalla Lahdessa

Avoimet ovet Airamin valaisintehtaalla Lahdessa

Suomalaisen työn liiton Tervetuloa meille! -viikko järjestetään 3.-9.10.2022 klo 13-16.

Suomen suurin avointen ovien tapahtuma auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuomaan esille suomalaista osaamista. Airamilla se tarkoittaa kotimaisen valaisintehtaan ovien avaamista yhden yleisöpäivän ajaksi.

Tervetuloa tutustumaan suomalaiseen työhön ja Airamin Lahden valaisintehtaaseen keskiviikkona 4.10.2023. Ovet ovat kaikille avoinna klo 12–16. Avointen ovien päivänä vierailla on mahdollista tutustua suomalaisen valaistusyrityksen tuotantotiloihin ja näyttelytilaan.

Tehdaskierroksen ja kakkukahvien lisäksi pääset tutustumaan myös Airamin älykodin tuotteisiin ja keskustelemaan kasvotusten Airamin asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme opastusta LED-lampun valintaan ja kodin toimivuuden ja halutun tunnelman varmistamiseen pimeän kauden alkaessa. Vieraat saavat lahjaksi jokaiseen kotiin sopivan Airam SmartHome älylampun!


Airam valaisintehdas Ojamaankatu 3 Lahti

Osoite: Airamin Lahden tehdas, Ojamaankatu 3 , Lahti

Airamin fokus kotimaisessa valaisintuotannossa

Kotimaisen valaistustalo Airamin Lahden valaisintehtaan tuotanto käynnistyi keväällä 2022. Airamin Lahden tuotantolaitos on erikoistunut metallirunkoisiin valaisimiin toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin. Lahden tehtaalla Airam varmistaa esimerkiksi alihankkijoiden avulla valmistettujen tuotteiden tuotannon paikallisesti ja vastuullisesti.

Tuotannon kasvanut kotimaisuusaste ja Lahden tehtaan räätälöintikapasiteetti tukee vakiomallistoamme merkittävästi. Esimerkiksi avainlipputuote Variosta voidaan valmistaa eripituisia, erivärisiä ja eri ohjaustavoin varustettuja versioita. Lahden tehtaan myötä kotimaisen valaistusyrityksen tuotantoketjut ovat lähellä, lyhempiä ja vastuullisempia. 

Airamin Lahden valaisintehdas näyttelytila

Lahden tehtaalla Airam varmistaa korkean kotimaisen räätälöinti- ja esivalmistuskapasiteetin, takaa kyvykkyyden toimittaa valaistusprojekteja vaativimpienkin tahtityömaiden aikataulussa, joissa tarkasti suunniteltu ja tasaisella nopeudella yhtäjaksoisesti etenevä työnkulku sekä valaisintoimitusten oikea ajoittaminen on keskeinen tekijä.

» Lue lisää valaisimien räätälöinnistä Lahden tehtaalla.