Vastuullisuus- ja laatupäällikkö

Vastuullisuus- ja laatupäällikkö rekry

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. 

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä. 

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan. 

Nyt haemme organisaatioomme  

Vastuullisuus- ja laatupäällikköä

pääkonttorillemme Keravalle. 

 Tehtävässäsi vastaat Airamin vastuullisuus- ja laatupolitiikasta sekä strategioiden kehittämisestä, ohjeistamisesta ja jalkauttamisestaAiramin vastuullisuusohjelmassa painottuvat eettinen ja kannattava liiketoiminta, sosiaalinen vastuu, ympäristövastuu ja vastuullinen tuotantoketju. Tärkeänä osana tehtävääsi toteutat ja kehität aktiivisesti laatuajattelua ja laatutyötämme täyttämään niin standardien vaatimukset kuin sidosryhmien odotuksetkin. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.  

 Sinulla on: 

 • Tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta ja näyttöjä vastuullisuuden ja laadun parissa työskentelystä  
 • Halu kehittää edelleen omaa ja organisaation osaamista 
 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky kuunnella ja tuoda asiat innostavasti esille   
 • Aktiivinen tapa työskennellä ja olet tottunut yhteistyöhön tarvittavien ulkoisten partnereiden kanssa 
 • Kyky hyödyntää tietoa ja tietotekniikkaa; olet analyyttinen  
 • Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito 

 
Tarjoamme sinulle: 

 • Monipuolisen työtehtävän vahvassa kotimaisessa yrityksessä  
 • Mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan tunnettua ja luotettua Airam-brändiä 
 • Innostavan työyhteisön, jossa kannustetaan ja autetaan pääsemään tuloksiin  
 • Vastuullisuuteen sitoutuneen työnantajan ja hyvät työkalut pakkiin 
 • Kattavan työterveyshuollon ja kilpailukykyisen palkkauksen 

 

Kiinnostuitko?  


Lisätietoa tehtävästä antarekrytoinnista vastaava Target Headhunting Oy:n Kari Lilja (0400 311 675, kari.lilja@targetheadhunting.fi). 
 
Hae tehtävää
20.9. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.targetheadhunting.fi >>> Avoimet työpaikat >>> Vastuullisuus- ja laatupäällikkö.   
 

Toimi pian, haastattelut aloitamme koronaturvallisesti Teams-ympäristössä jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.