Tuotehallinta-asiantuntija

Tuotetietoasiantuntija rekry

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä.

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan.

Haemme nyt  

Tuotehallinta-asiantuntijaa

tuotehallintatiimiimme.  

Tuotehallinta-asiantuntija tuntee ja seuraa Pro-valaisinten tuotteiston tuotetietojen kehitystä ja ylläpitää tuotetietoja Airamin omissa sekä STK:n tuotetietojärjestelmissä. Hän myös tarjoaa valaistuksen tuotetietojen saatavuuteen liittyvää tukea myynnille ja Pro-liiketoimintayksikön pääasiakkaille sekä tukee markkinointia tuotteille tehtävien materiaalien luonnissa toimittaen tarpeelliset tuotetiedot jakelutiemarkkinoinnin käyttöön.

Tuotehallinta-asiantuntija vastaa Pro-valaisinportfoliokuvauksen ylläpidosta sekä päivityksestä yhteistyössä tuotepäällikön, sekä jakelutiemarkkinoinnin kanssa. Hän vastaa uusien tuotteiden avauksista, sekä lopetusilmoituksesta tukkureille, sekä päivitettyjen tuotetietojen tukkureille toimittamisesta.

Tuotehallinta-asiantuntija vastaa hänelle toimitettujen hankintahintojen, sekä myyntihintojen ERP:iin päivittämisestä sekä avaa Pro – valaisintuotteiston uudet tuotteet ERP:iin hänelle annettujen tietojen perusteella ja vastaa myös Pro-valikoimaan saatettavien tuotteiden hierarkiaan nostamisesta, sekä niiden tuotetietojen viemisestä PIM-järjestelmään yhteistyössä tuotepäällikön kanssa.

Tuotehallinta-asiantuntija vastaa EU-vaatimustenmukaisuusvakuutuksien ylläpidosta, sekä niiden viemisestä STK:hon ja PIM:iin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää 

  • tarkkuutta,
  • hyvää paineensietokykyä useiden samanaikaisten tehtävien ja projektien maailmassa,
  • tiimityöskentelytaitoja sekä
  • oma-aloitteisuutta.

Omaat hyvät tietotekniset taidot sekä sujuvan suomen kielen ja vähintään kohtuullisen englannin kielen taidon. Eduksesi katsotaan kokemus valaistusalalta ja/tai tukkukaupasta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja perehdytämme sinut työtehtäviisi.  

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan viimeistään 3.9.2021 mennessä tuoteryhmäpäällikkö Risto Poutiaiselle, s-posti: risto.poutiainen@airam.fi. Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää tehtävästä, sähköposti toimii siihenkin tai puhelimitse tavoitat hänet 25.8. kello 8-16 tai 1.9. kello 8-16 numerosta 040 8681633.