Ostoharjoittelija

Ostoharjoittelija ilmoitus

Airam Electric on suomalainen perheyritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta lamppuvalikoimastaan. Lamppujen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman valaisimia ja älykkäitä valaistusratkaisuja sähköalan ammattilaisille ja kuluttajille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet.

Airam on jo sadan vuoden ajan vastannut suomalaisten näkemystä kunnon lampusta, joka on kestävä ja luotettava hyvän valon tuoja. Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa. Siitä sopii olla ylpeä.

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa. Suomalaisena yrityksenä olemme jakaneet suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi olemme aina tarjonneet – ja tarjoamme vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan.

Haemme nyt  

Harjoittelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen ostotiimiimme

osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua ostotoimintaan ja sidosryhmätyöskentelyyn logistiikan, tuotehallinnan ja tavarantoimittajien parissa. Työtehtäviä ovat mm. ostotilausten teko, vahvistusten vienti toiminnanohjausjärjestelmään ja toimitusaikaseuranta. Saatat olla sopiva henkilö meille harjoittelijaksi, jos tunnistat itsesi näistä: 

  • Olet esimerkiksi liiketalouden, tuotantotalouden tai logistiikan opiskelija.
  • Englannin kieli sujuu sinulta ongelmitta, ruotsin kielen taito on eduksi.
  • Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.
  • Sinulla on innostunut asenne ja aktiivinen ote tekemiseen.
  • Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan ja mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja saat käytännön kokemusta ostotyöstä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Työajat ovat sovittavissa joustavasti opiskelujesi aikataulujen mukaan. Työstä maksetaan palkka, joka sovitetaan opintojesi vaiheen/kokemuksesi mukaan. Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden loppuun saakka.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tulemaan viimeistään 20.9.2021 mennessä ostopäällikkö Susanna Liljendalille, s-posti: susanna.liljendal@airam.fi. Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää tehtävästä, sähköposti toimii siihenkin tai puhelimitse tavoitat hänet 31.8. kello 9 –10 tai 8.9. kello 10 – 11 numerosta 045 720 1234.

Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.