Tuotteita koskevat kysymykset

Tuotteita koskevat kysymykset

Kokoamme tänne yleisimmät Airamin tuotteita koskevat kysymykset ja vastaukset niihin.

Mistä Airamin tuotteita voi ostaa?

Airam-tuotteita myydään mm. tavarataloissa ja rautakaupoissa kautta maan. Tuotteiden saatavuuden osalta tiedustele tilannetta suoraan myymälästä. 

Jos rakennat tai remontoit omaa kotia ja haluat toteuttaa valaistuksen Airamin tuotteilla, juttele asiasta sähköurakoitsijasi kanssa.

Yritykset voivat ostaa tuotteita verkkokauppamme kautta.

Löytyykö Airamin varastosta jotakin tiettyä tuotetta?

Jos olet laskutusasiakkaamme, voit pyytää tunnuksia verkkokauppaan. Verkkokauppaan kirjautuneena näet suoraan tuotteiden varastosaldot ja hinnat.

Miten lataan tuotekortin tai tuoteryhmän tuotekortin (esitesivun)? Mitä eroa näillä on?

Tuotekortti on yksittäistä tuotetta koskeva tuotekortti, jonka voit ladata verkosta, ollessasi yksittäistä tuotetta koskevalla sivulla. Kortissa on yksittäistä tuotetta koskevaa teknistä tietoa sekä kuvia.

Tuoteperheen tuotekortti on kokonaista tuoteperhettä koskeva tuotekortti, jonka voit ladata verkosta, ollessasi tuoteperhettä koskevalla sivulla. Kortti on sisällöltään yleistävämpi ja sisältää yhteisesti koko tuoteperhettä koskevaa tietoa.

Tuotekortit latautuvat koneellesi .pdf-muodossa. Tuotekorttitiedostoihin voi halutessaan kirjoittaa vapaasti tekstiä, kuten projektin nimen ja positionumeron, kahteen erilliseen tekstikenttään.