Compact XL – monipuolinen ratkaisu julkisten tilojen valaistukseen

Compact XL – monipuolinen ratkaisu julkisten tilojen valaistukseen

Joustava ja monipuolinen alasvalo kohteisiin, joissa on ajankohtaista korvata vanhat pistokantalampulliset valaisimet energiatehokkailla ja moderneilla vaihtoehdoilla. Compact XL on suunniteltu julkisiin tiloihin ja se sopii erinomaisesti sekä remonttikohteisiin että uusiin asennuksiin.

Modernit julkiset tilat vaativat valaistukselta paljon, jotta se luo viihtyisän ja tuottavan ympäristön. Uusi alasvalosarjamme Compact XL tarjoaa ratkaisun, joka yhdistää monipuolisuuden, korkean laadun ja energiatehokkuuden. Compact XL on ihanteellinen valinta remonttikohteisiin ja kaikkiin tiloihin, joissa vanhat pistokannalliset pienloistelamppuvalaisimet on tarpeen korvata energiatehokkaammilla led-valaisimilla. Soveltuvia asennuskohteita ovat  toimistot, aulatilat, oppilaitokset ja muut yleiset tilat.

Compact XL tuote

Laadukas valo

Compact XL -sarja on suunniteltu minimoimaan kiusahäikäisy, mikä on erityisen tärkeää työ- ja opiskelutiloissa. Kirkkaan ja tasaisen valonjaon ansiosta Compact XL takaa miellyttävän valaistuskokemuksen. Valaisinten URG-arvo on alle 19, mikä tarkoittaa, että valaisin täyttää työ- ja opiskelutilojen häikäisyn minimoimista koskevat vaatimukset.

Compact XL tuote
Monipuoliset mahdollisuudet räätälöintiin

Compact XL on joustava valaisin, joka tarjoaa laajat mahdollisuudet räätälöintiin. Kohteeseen voidaan valita sopivimmat mallit useista eri teho- ja värilämpötilavaihtoehdoista. Valaisimet ovat saatavilla kolmessa vakiovärissä, mutta runkovärit voidaan tilata myös RAL-Classic-sarjasta. Saatavana on myös erikokoisia sovituskehyksiä projektiasi varten. Compact XL -sarjassa on neljä eri kokoista valaisinta, mukaan lukien PIR-malli alueille, joissa tarvitaan liiketunnistusta.

Energiatehokkuus ja kestävyys

Erinomaisen hyötysuhteen ansiosta nämä valaisimet tarjoavat korkean suorituskyvyn alhaisella energiankulutuksella. Compact XL on ympäristöystävällinen, pitkän elinkaaren valaisin, joka edistää pitkän aikavälin kustannussäästöjä. 

Compact XL korvaavuus

Pienloistelamppujen korvaaja

Compact XL on täydellinen korvaaja vanhoille alasvaloille, jotka on varustettu pistokannallisilla pienloistelampuilla. Compact XL:stä saat modernin ja kestävän ratkaisun, joka täyttää nykyajan vaatimukset energiatehokkuudesta ja valaistuksen laadusta.