Laita valo töihin

Airamia eivät tee ainutlaatuiseksi pelkästään sadan vuoden kokemuksella arjen oloihin suunnitellut, helppokäyttöiset valaisimet. Aidon Airamin tunnet asiakaspalvelusta, joka auttaa koko matkan oikeiden tuotteiden valinnasta aina käyttötukeen saakka. Ota siis yhteyttä verkossa tai puhelimitse – autamme aina.

Projektimyyntimme tukevat langattoman ohjauksen projekteissa sekä valaistuksen suunnitteluvaiheessa että käyttöönotossa. Aluemyynti palvelee sähkötukkukaupan asiakkaitamme, urakoitsijoita ja sähköliikkeitä kattavasti koko Suomen alueella. 

Airam PRO myyntitiimi

Moderni valaistuksen ohjaus on langaton, helppo, luotettava ja joustava. Älykkäillä valaistusratkaisulla saavutetaan säästöä sekä asennuskustannuksissa että energiankulutuksessa, kun vanha, ei-ohjattava valaistus, muutetaan moderniksi ohjattavaksi valaistukseksi.

Markkinoiden laajin Casambi Ready -valaisinmallisto

Langaton Casambi valaistuksenohjaus sopii yhtä hyvin sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen. Casambi-ratkaisulla voit ohjata yksittäisiä valaisimia tai ryhmitellä valaisimia ja ohjata niitä ryhmäkohtaisesti. Ratkaisulla luodaan monipuolisia ja joustavia valaistusympäristöjä ja valaistustilanteita, joissa on aina optimaalinen määrä valoa.

Airam on asiantunteva, luotettava ja neuvova kumppani langattomien valaistuksen ohjauksen ratkaisuissa. Airamin valaisinvalikoimasta Lumi, Plata, Highbay, Target ja peräti 40 muuta tuoteperhettä ovat saatavana Casambi-ohjattavina.

Itseoppiva langaton Active Ahead®

Active Ahead® on itseoppiva, älykäs valaistusratkaisu, joka toimii langattomassa verkossa. Ratkaisu sopii sekä uudis- että sanee­raus­kohteisiin, kun tarvitaan älykästä energiatehokkuutta ja käyt­tö­mukavuutta. Järjestelmä säästää kustannuksia ja energiaa itseoppivan algoritmin ja langattoman ohjauksen ansiosta. Langaton valaistuksen ohjaus sopii moneen käyttöympäristöön:

  • myymälävalaistus – joustavat ratkaisut ilman lisäkaapelointia.
  • asuintalot – asukaskohtaiset ohjaukset. toimistot – käyttäjäkohtaiset ohjaukset.
  • julkiset tilat – muuntojoustava ja helposti hallinnoitava.
  • saneerauskohteet – kustannustehokas ratkaisu kun kaapeleita ei tarvitse vaihtaa.
  • kohteet, joissa yhdistetään eri valmistajien valaisimia, sensoreita yms.

Takuu sähköalan ammattilaisille

Aidon Airamin tunnet asiakaspalvelusta, joka auttaa koko matkan oikeiden tuotteiden valinnasta aina käyttötukeen saakka. Tarjoamme valaisimia kaikkiin yleisempiin ammattilaisten käyttökohteisiin. Teholtaan, käyttöiältään ja asennusominaisuuksiltaan ne täyttävät urakoitsijoiden vaatimukset. Tarjoamme STUL-takuun rinnalle viiden vuoden tuotetakuun projektikohtaisesti.

Tavataan Keravalla

Langattomasta valaistuksen ohjauksesta löytyy rutkasti järkisyitä joustavaan ja pitkäkestoiseen suunnitteluun. Meillä on laaja valikoima valaisimia eri tiloihin, eri käyttötarkoituksiin sekä pätevät vastaukset valaistuksen ohjauskysymyksiin. Ammattivalaistuksen suora-asiakkaamme sekä sähkösuunnittelijat ja rakennuttajat ovat tervetulleita tutustumaan valaisinvalikoimaamme paikan päälle näyttelytiloihimme. 

Harri Hultin

Harri Hultin

Harri toimii projektimyyntiryhmän vetäjänä.  Hänellä on laaja kokemus sähköalalta ja valaistusalan vaativista projekteista. Harri auttaa kaikkia projektimyynnin asiakkaitamme yhdessä Carolan ja Mikan kanssa erikokoisissa valaisinprojekteissa.  

harri.hultin@airam.fi
050 322 5035

Carola Meckelborg

Carola Meckelborg

Carola toimii projektimyynnissä Key Account Managerina (KAM) keskittyen sähkösuunnittelijoiden  ja arkkitehtien tarpeisiin. Carolalla on visuaalista näkemystä valaistussuunnittelusta ja pitkä kokemus erilaisista valaistuksen ohjausratkaisuista isoihin ja pieniin projekteihin.

carola.meckelborg@airam.fi
0404835688

Mika Lindberg

Mika Lindberg

Mika toimii Airam Pro valaistuksessa aluemyyntipäällikkönä. Pitkä alan kokemus valaistuksen parissa antaa sidosryhmillemme tukevan ja luotettavan pohjan viedä läpi vaativat valaistusprojektit Mikan kanssa. Vahvasti yleistyvät langattomat ohjaustekniikat, ovat olleet näyttävästi esillä Mikan projekteissa useiden vuosien ajalta perinteisten valaistushankkeiden lisäksi.

mika.lindberg@airam.fi
040 8229225

Ville Hasanen

Ville Hasanen

Ville toimii aluemyynnin vetäjänä. Asiakkaitamme ovat sähkötukkukaupat, sähkösuunnittelijat, urakoitsijat ja sähköliikkeet.

Myyntipäällikkö, aluemyynti
ville.hasanen@airam.fi
044 7156446

Timo Kukkonen

Timo Kukkonen

Aluepäällikkö
Etelä-Suomi
timo.kukkonen@airam.fi
0400 452 105

Ilpo Laitinen

Ilpo Laitinen

Aluepäällikkö
Itä- ja Pohjois-Suomi
ilpo.laitinen@airam.fi
040 551 4958

Pekka Nousiainen

Pekka Nousiainen

Aluepäällikkö
Länsi-Suomi
pekka.nousiainen@airam.fi
040 551 4956