Avointen ovien päivä Lahden valaisintehtaalla oli menestys

Avointen ovien päivä Lahden valaisintehtaalla oli menestys

Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -päivää vietettiin 4.10.2023. Kutsuimme Lahden tehtaallemme vieralijoita tehdaskäynnille ja kakkukahveille. Tapahtuman tarkoitus on nostaa esille suomalaista osaamista ja edistää yritysten tunnettuutta.

Airam avasi ovet Lahden tehtaalla kaikelle kansalle 4.10.2023 osana Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -viikkoa. Ideana oli kutsua paikalliset alueen asukkaat ja alasta kiinnostuneet alan ammattilaiset sekä media tutustumaan Lahden valaisintehtaalla suomalaiseen työhön, nähdä opastettu tehdaskierros, tutustua näyttelytilassa esilläolevaan tuotteistoomme sekä nauttia samalla kakkukahvit. Tapahtuman tarkoitus, nostaa esille suomalaista osaamista ja edistää yritysten tunnettuutta, onnistui loistavasti. 

Airamin Lahden tehdas Tervetuloa meille

 

Airamin tuotanto kiinnosti laajalti 

Lahden tehtaalla vieraili satakunta ihmistä; paikallisia asukkaita, työntekijöitä lähialueen muista yrityksistä, opiskelijaryhmiä, Lahden alueen sähkötukkuliikkeiden ja suunnitteluyritysten työntekijöitä sekä lisäksi toimittajia. 

Viestimme vierailijoille pähkinänkuoressa

  • Airam on suomalainen vuonna 1921 perustettu perheyritys.
  • Airamin Lahden valaisintehtaan tuotanto käynnistyi keväällä 2022. 
  • Lahden tuotantolaitos on erikoistunut metallirunkoisiin valaisimiin toimistojen, julkisten tilojen ja teollisuuden tarpeisiin. 
  • Lahden tehdas mahdollistaa Airamille muun muassa aikaisemmin alihankkijoiden avulla valmistettujen tuotteiden tuotannon ottamisen omiin käsiin, mikä tarkoittaa entistä lyhempää ja vastuullisempaa tuotantoketjua. 
  • Räätälöinti- ja esivalmistuspalveluiden kapasiteetti kasvaa nyt merkittävästi.
  • Airam aikoo tulevaisuudessa lisätä valikoimiinsa myös kuluttajavalaisinsarjoja vähittäiskaupan kanaviin, jotka on suunniteltu Suomessa ja tuotettu Lahdessa. 

Tapahtumasta tiedotettiin etukäteen lehdistötiedotteilla ja sosiaalisessa mediassa. Airamin asiantuntijat antoivat haastatteluja paikan päällä. Vierailijoita opastettiin sopivimman lampun valintaan ja jokainen kävijä sai mukaansa SmartHome led-lampun.