Roosa nauha 2023 – Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään

Roosa nauha 2023 – Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään

Airam on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä jo kahdeksatta kertaa. Vuosien varrella olemme tukeneet kotimaista syöpätutkimusta yli 300 000 eurolla! Kiitos tästä kuuluu teille, jotka olette ostaneet Airamin Roosa nauha -tuotteita. Jatketaan edelleen yhdessä hyvää ja tärkeää työtä.

Vuonna 2023 Roosa nauha -kampanjan teema on koskettava ja erityinen. Tuemme lasten syöpätutkimusta ja -hoitoa Yhtenä rintamana rakkaudesta elämään.

Voit tukea keräystä monin eri tavoin:

  • Ostamalla Roosa nauha -tuotteen. Airamin Roosa nauha -tuotteiden lahjoitusosuus on aina merkitty tuotepakkaukseen selkeästi.
  • Ostamalla Roosa nauhan tai rannekkeen.
  • Tekemällä lahjoituksen Syöpäsäätiölle. Lisätietoja auttamisen tavoista löydät Roosa nauhan kampanjasivuilta.

Airamin arkijärkiset Roosa nauha -tuotteet helpottavat omaa arkeasi tai ilahduttavat lahjanakin

Viime vuosien suosituimmat kampanjatuotteemme ovat olleet pieni ja näppärä Vetskarivalo sekä USB-ladattava Luku- ja käsityövalo. Luku- ja käsityövalo vapauttaa kädet tekemiseen ja antaa tehokasta valkoista valoa, jota voi säätää ja himmentää portaittain virtanapista painamalla. Arkeen iloa ja turvaa tuo myös uutuustuote, lemmikkien valopanta!

Valopanta koiran kaulassa metsäretkellä

Tälle vuodelle olemme tuoneet valikoimaan laajalti arkikäyttöön soveltuvia tuotteita. Aina tarpeellisia paristoja on saatavilla sekä AA- että AAA-malleista. Lisäksi on saatavilla palovaroittimiin soveltuva 9V-paristo ja tietysti palovaroitinsetti ja sammutuspeite – nämä kaikki Roosa-tuotteina. Joulun ja lämmityskauden lähestyessä onkin hyvä varautua siihen, että kodin paloturva-asiat ovat kunnossa.

Dynamo taskulamppu on hauska uutuus, jota on hyvä pitää mukana vaikkapa autossa tai mökkireissulla! USB-ladattavaan lamppuun saa rullattua lisävirtaa dynamoa pyörittämällä. Minuutin pyörittelyllä valoa riittää n. 10 minuutin ajaksi. Taskulampussa on myös aurinkokenno. Jos lampun akku tyhjenee kokonaan, lataamiseen kannattaa käyttää USB-johtoa.

Polkupyörän valosettipakkauksesta löydät Stora Enson uutta Papira®-materiaalia

Kampanjan tiimellyksessä kiinnitä huomiota siihen, miten Roosa nauha polkupyörän valosettimme on nyt pakattu. Pakkauksen sisällä tuotteen suojaamiseen käytetään ensimmäistä kertaa Stora Enson kehittämää bio-pohjaista vaahtoa, joka korvaa vaahtomuovin. Materiaalin etu on, että sen voi lajitella kierrätyspaperina. Stora Enso toivoo saavansa kokemuksia ja palautetta Papira®-materiaalista tuotteen ostaneilta henkilöiltä. Lisätietoja uutuusmateriaalista ja palautteen antamisesta saa tuotepakkauksesta.

Roosa fillarivalosetti pakattuna Stora Enson Papira-materiaaliin

Yritysten yhteistyön tavoitteena on mm. edistää ja kehittää Airamin vastuullisuutta ja tarjota samalla Stora Ensolle väylä ympäristöystävällisten ratkaisujen testaamiseen käytännössä.

Osallistu vuoden 2023 Roosa nauha -kampanjaan sinulle sopivimmalla tavalla ja liity rakkauden rintamaan!