Hulluttelu on sallittua!

Hulluttelu on sallittua!

Lumikide-led-sarja on tämän syksyn suosikki! Sisustustrendeissä näkyy rentous ja omaleimaisuus; värit, muodot ja hauskat yksityiskohdat nousevat nyt esiin. Mikä onkaan helpompi tapa tuoda iloa elämään kuin valonpilkahdukset! Näitä saat aikaiseksi Airamin iki-ihanilla koristevaloilla.

Tänä vuonna liikaa on todellakin sopivasti! Vai mitä mieltä olet nostalgisesta 80-luvulta inspiraationsa saaneesta Lumikide led-sarjasta? Sisäkäyttöön soveltuva koristesarja elävöittää ikkunaa, hyllyä tai vaikkapa porraskaidetta. Ennenkaikkea se saa sinut ja vieraasi hyvälle tuulelle ja verestämään muistoja vuosien takaa. Miten itse ripustit valot lapsena ikkunaan? Oliko mummolassasi samanlaiset valot? Vaihtoehtona on sekä valkoista valoa loistava että värimix-versio.

Väriä tarjoaa myös suloinen Pepino led-sarja, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valosarjassa on 200 pientä opaalikupuista palloa, joiden läpi valo loistaa pehmeästi. Vaihtoehtoina suorastaan herkullisen pastellista valoa tuottava värimix-versio ja lämpimän valkoista valoa loistava vaihtoehto.

Pepino valosarja värimix

Led-koristeista on moneksi

Tunnelmaa ja iloa sisustukseen tuovat Adele- ja Alessia-pöytäkoristeet. Niiden leikattu koristepinta taittaa valoa, luoden ympäristöön upeita valokuvioita. Näistä Adele on himmennettävä ja loistaa valkoisen valon eri sävyissä, Alessia on RGB-versio, jossa on valkoisen valon lisäksi punainen, vihreä ja sininen valon sävy.

Kolmiulotteiset Laura-metallitähdet luovat lämmintä valoa joka suuntaan. Tähdissä on 5 m pituinen liitosjohto. Viritä korkean hyllyn päälle moniosainen jatkojohto virtalähteeksi ja ripusta sitten useampi tähti näyttäväksi ryppääksi. Hopeiset ja kultaiset tähdet luovat näin komean sisustuselementin kotiisi!

Laura metallitähti kulta

Ensivaikutelma tehdään jo ovella. Iso Aune-kranssi on koristeltu käpykoristein ja lisäksi siinä on 20 lediä. Halutessaan kranssia voi tuunata vielä itse, lisäämällä siihen muita kevyitä koristeita. Paristotoiminen kranssi soveltuu ulkokäyttöön esim. ovikoristeeksi. Näyttävyyttä sisääntuloon tai parvekkeelle saa Karo-kranssilla, jonka kevyt ja kupera metallirunko on suunniteltu siten, että se pysyy tukevasti seinää, ikkunaa tai ovea vasten. Rungon ympärille on kieputettu valolanka, jossa loistaa huikeat 480 lediä!

Aune led-havukranssi käpykoristeilla

Valoputouksilla saat aikaiseksi mielikuvituksellisia valotehosteita kotisi sisustukseen tai ulkotiloihin. Victoria-valoputous on näyttävä led-sarja, joka antaa paljon valoa ja jota voi muovata käyttötarpeen mukaan. Valosarjan voi ripustaa sellaisenaan riippumaan joko sisälle tai ulos, tai voit asetella putouksen pihapuun tai -pensaan ympärille. Valoverhot ovat nousseen suureen suosioon. Ne tarjoavat tunnelmallisen piristyksen sisustukseen tuikkimalla pehmeästi ohuen verhon takaa.

Ledien olennainen etu onkin se, että koska ne eivät kuumene merkittävästi. Valokoristeita voi siksi suunnitella herkkienkin materiaalien ympärille. Ledien energiankulutus on myös hyvin vähäistä. Sähkölaskussa koristeiden käyttö ei näy. Ota ilo irti valosta!

Victoria valoputous pihakoristeena