Certified Casambi Commissioning Partner ilmoittautuu

Certified Casambi Commissioning Partner ilmoittautuu

Airamin ammattivalaistuksen projektimyynnin valaistusasiantuntija Henry Huittinen on sertifioitu Casambi Commissioning Partner. Se tarkoittaa, että Henry on virallinen Casambin yhteistyökumppani langattoman Casambi-ohjausjärjestelmän käyttöönotossa ja ohjelmoinnissa. Henryn osaaminen on todettu Casambi Commissioning Competence -kokeessa mikä vahvistaa Airamin ammattivalaistuksen asiakkaiden tukea entisestään.

Vankka kokemus eri projekteista

Viimeisen kahden vuoden aikana Henry on ollut mukana lukuisissa Airamin valaistusprojekteissa joihin on valittu langattomaksi ohjausjärjestelmäksi Casambi-järjestelmä. Langattomat valaistuksen ohjausratkaisut ovat olleet monenlaisia, kuntosaleista ja eri kokoisista toimistoista aina Helsinki-Vantaan lentokentän kokoisiin mittaviin julkisen rakentamisen toteutuksiin. Projektien edetessä Henry on auttanut Casambin käyttöönotossa ja ohjelmoinnissa sekä perehdyttänyt urakoitsijoita, suunnittelijoita ja loppuasiakkaita Casambi-järjestelmään.

Henry on vakuuttunut Casambi-ohjauksen pätevyydestä monen eri kokoluokan projekteissa. “Tällä kokemuksella on helppo todeta,että langaton Casambi on vähintään samalla viivalla ominaisuuksissa ja toimintavarmuudessa perinteisten langallisten järjestelmien kanssa ja valovuosia edellä asennuksen ja ohjelmoinnin helppoudessa.”

Casambi on jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Muutos langallisesta valaistuksenohjauksesta langattomaan on jo alalla varsin hyväksytty ja ymmärretty. Käyttäjät osaavat vaatia valaistukselta monipuolisuutta ja joustavia, räätälöityjä ratkaisuja, jotka myös säästävät energiaa.

Helposta käytettävyydestä huolimatta Casambissa on laajat ja monipuoliset ohjausmahdollisuudet. Järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja OTA-päivitysten ansiosta uusista innovaatioista hyötyvät myös ne asiakkaat joille Casambi-ohjausjärjestelmä on asennettu aiemmin.

Erilaisilla komponenteilla saadaan tehtyä varsin monimutkaisiakin ohjausratkaisuja. Esimerkkeinä tästä Airamilla räätälöidyn AV-Casambi-rajapinnan toteutus vasta valmistuneessa Tervakosken Liikuntahallissa ja pian tulossa olevat DALI Gateway-asennukset julkisissa tiloissa.

Ota yhteyttä projektimyyntitiimiimme

Älä epäröi ottaa yhteyttä Airamin projektimyyntiin langattomien ohjausratkaisujen valinnassa. Projektimyynnin Mika, Carola ja Matti auttavat sopivien ohjausratkaisujen ja valaisimien valinnassa. 

Jos mielessäsi pyörii kiperiä kysymyksiä Casambin käyttöönotosta tai toiminnoista niin ota rohkeasti yhteyttä suoraan Henryyn: henry.huittinen@airam.fi 0400-196 197.
”Mielenkiintoisia haasteita on tullut vastaan monessa projektissa, mutta yksikään kysymys ei ole vielä jäänyt vastaamatta”, summaa Huittinen.