Auringonvalosta iloa myös yöllä

Auringonvalosta iloa myös yöllä

Solar-valot ovat helppohoitoisia eivätkä vaadi sähköjohtoja toimiakseen. Niillä osoitat pienen polun tai tuot kukkapenkkiin valonpisaroita. Ihastu ja inspiroidu!

Kesällä tulee nautittua ulkoelämästä myöhään. Hämärän syvetessä on tunnelmallista, kun parvekkeella tai pihapiirin varjoisissa kohdissa tuikkii valo.

Hämäräkytkimellä varustetut aurinkokenno-ledit eli solar-valot, ovat helppohoitoisia ja lähes huoltovapaita. Aurinkokenno lataa On-asennossa energiaa päivän aikana. Illan hämärtyessä valot syttyvät automaattisesti päälle ja palavat siihen saakka, kun virtaa riittää tai kun aamu alkaa sarastaa kirkkaana. Koska tuotteissa on hämäräkytkin, valoja ei kannata sijoittaa liian lähelle toisiaan. Toisesta tuotteesta loistava valo voi estää toista syttymästä.

Kevyitä koristevaloja on helppo siirrellä paikasta toiseen. Koristevalosarjoilla tuot helposti pieniä valonpisaroita parvekkeelle, terassille tai puutarhaan. Jykevämmät ja ominaisuuksiltaan monipuoliset solar-valaisimet tuovat valoa pihan pimeisiin kolkkiin tai vaikkapa sähköttömälle mökille!

Solar-koristevalot tuovat tunnelmaa kesäpihaan

Helposti valoa sähköttömille piha-alueille

Valo ilahduttaa ja tuo turvaa. Vaikka kesä on valoisaa aikaa, voi pihalle helposti muodostua pimeitä ja varjoisia kohtia, joihin ulkovalaistus ei yllä. Jos näitä hämärään hukkuvia alueita sijaitsee kulkureitillä, riski kompastumiseen ja siten loukkaantumiseen on todellinen. Hyvä valo ja näkyvyys riskipaikkoihin vähentää onnettomuuden mahdollisuutta.

Solar-pylväät ja -seinävalaisimet muodostavat näyttävän ja yhtenäisen kokonaisuuden. Valaisimien runko kestää UV-säteilyä ja säänvaihteluita. Valonlähteet on varustettu liiketunnistimilla. Hyvä valo tekee hämärällä kulkureitillä liikkumisesta turvallista – ja säikäyttää myös luvattomilla teillä kulkevat pois pihalta. Valoteho säätyy valitun asetuksen mukaan ja loistaa parhaimmillaan todella kirkkaana.

Solar-valaisimet eivät vaadi johtotöitä. Niitä on siksi helppo upottaa, ripustaa tai asetella tarpeen mukaan kotipihalle, mökkipolulle, reitille rantasaunaan tai vaikkapa puuvajaan. Reunusta valoilla istutusalueet tai asettele niitä kukkapenkkeihin. Näin ne näyttävät iltahämärässä itsestään uuden puolen.

Anna solar-ledien luonnollisen rytmin yllättää sinut iloisesti hämärinä kesäiltoina: ”Tuoltakin tuikkii valoa!”

Koristeiksi tarkoitetut solar-tuotteet eivät sovellu valaisimiksi sellaisenaan. Siihen niiden valoteho ei riitä. Ne antavat kuitenkin riittävästi valoa, jotta niillä voi kiinnittää huomion haluttuun kohtaan, koristella tai korostaa. Syksyllä, ennen pakkasten tuloa, valot kannattaa irrottaa maasta ja siirtää sisätiloihin talvisäilytykseen.

Valolla on suuri vaikutus mieleemme, tunnelmaan ja turvallisuuden tunteeseemme. Mihin sinun polkusi johtaa? Vain mielikuvitus on rajana!