Sisäänkäynti valaistaan led-nauhoilla

Sisäänkäynti valaistaan led-nauhoilla

Kiinnostava valaistus syntyy ulkokäyttöön soveltuvilla led-nauhoilla. Kehystä, rajaa tai luo epäsuoraa valoa julkisivuun tai sisäänkäynnin yhteyteen.

Riko perinteistä ajattelua ja valaise talon sisäänkäynti led-nauhoilla. Sisäänkäynti, enemmän kuin mikään muu tila, luo mielikuvan talosta ja sen asukkaista. Illan hämärtyessä sopusuhtainen, häikäisemätön valaistus johdattaa kulkijan helposti paraatipaikalle ja luo positiivisen ensivaikutelman.

Kehystä valolla 

Talon sisääntulon valaiseminen led-nauhoilla kertoo asukkaidensa ja valaistussuunnittelijan rohkeudesta ja innovatiivisuudesta. Nauhoilla toteutettu epäsuora valaistus luo katseelle uusia suuntalinjoja valolla. Jos sisäänkäynnin edustalla on pergola, pilareilla tehty katos tai terassi, voit luoda kulkuväylään voimaa ja jykevyyttä kehystämällä tukipylväikön tai etuoven led-nauhalla. Totutusta poikkeava ratkaisu korostaa tehokkaasti talon arkkitehtuuria. Efektiä voit korostaa entistä enemmän, kun valaiset terassi- ja maavaloilla pylväät alhaalta ylöspäin.

Harkitusti ylös suunnatut valot korostavat rakenteita.

Profiilit viimeistelevät ja suojaavat led-nauhaa

Led-nauhavalaistus viimeistellään asentamalla valonauha alumiiniprofiilin sisälle. Alumiiniprofiili halutaan usein piilottaa upottamalla se puisen pylvään tai muun rakenteen sisään. Alumiiniprofiili pidentää led-nauhan käyttöikää suojaamalla ja jäähdyttämällä sitä. Nauhoja on saatavana mallista riippuen 5 tai 50 metrin keloissa tai valmiiksi määrämittaan valmistettuna.

Valon väri

Valon värilämpötila on makuasia. Valon värilämpötilaa mitataan kelvin-asteikolla. Lampun värintoistokyky  (RA tai CRI) ja värilämpötila (K) vaikuttavat suuresti ympäristön värimaailman aistimiseen ja tunnelman syntymiseen. Mitä korkeampi kelvin-arvo, sitä sinisempi ja kylmempi valo on. Airamin led-nauhoja myydään määrämittaisena 3000 K ja 4000 K värilämpötiloilla. Valitse ulkokäyttöön aina led-nauha, jolla on vähintään IP44-kotelointiluokan suojaus.