SmartHome pistoke

SmartHome pistoke

Puolivälissä mökkimatkaa se iskee: epävarmuus siitä, jäikö kahvinkeitin päälle tai silitysrauta seinään. Älypistokkeen myötä huolesi ovat ohi. Airam SmartHome -älykotilaitteiden käyttöönotto vaatii vain WiFi-yhteyden, älypuhelimen ja maksuttoman Airam SmartHome -sovelluksen. SmartHome-pistokkeeseen voit liittää sähkölaitteen, kuten kahvinkeittimen tai jalkalampun. Sitä, jakaako pistoke virtaa sähkölaitteeseen, voit hallita helposti sovelluksella.

Kukapa meistä ei tietäisi tunnetta, kun on varma siitä, että "jotain unohtui". Tuliko kahvinkeitin sammutettua, irrotitko silitysraudan varmasti seinästä? Ja huoleen on syytäkin. Tukesin teettämän tutkimuksen mukaan sähkön käyttö aiheuttaa pelastustoimelle vuosittain n. 2500 hälytystehtävää.

Nyt voit kuitenkin unohtaa kotiin kääntymisen kesken matkan. Liitä SmartHome-pistoke Airam SmartHome -sovellukseen. Näin voit hallita älypistokkeen virransyöttöä vaikka kuinka kaukana kotoa ja varmistua, että siihen kytketyt laitteet ovat joko päällä tai pois päältä, tarpeesi mukaan. Valikoimassa on sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia malleja.

SmartHome-sovelluksella voit helposti seurata pistokkeen kautta tapahtuvaa sähkönkulutusta ja siten optimoida sähkölaitteiden käyttöä.

smartHome sisäpistoke ja sovellusnäkymä