SmartHome ovikello ja sensori

SmartHome ovikello ja sensori

Kuka ovella on? Vai onko joku tullut kotiisi sisään ihan omin luvin poissa ollessasi? Jäikö ulko-ovi auki? Huoli pois, SmartHome-ovikellon ja -sensorin avulla tiedät mikä on tilanne kotiovellasi.

Ovikello kilahtaa, muttet ole kotona. Onko joku tärkeällä asialla, vai jopa luvattomilla teillä? Saat asiaan varmistuksen, kun lisäät SmartHome-ovikellon Airam SmartHome -sovellukseesi, jonka jälkeen olet tietoinen ovellasi käyneistä vieraista, vaikket olisi itse edes kotona!

Sisäänkäynti omakotitalo

Luo sääntöjä eri SmartHome-tuotteiden välille.

Älykäs ovisensori lisää kotisi turvallisuutta. Yhdistä ovisensori Airam Smarthome -sovellukseen ja saat puhelimeesi ilmoituksen aina, kun kotisi ovi avautuu tai on auki (sensorin vastakappaleet ovat irti toisistaan). Sensorin voi parittaa myös muiden Airam SmartHome -tuotteiden, kuten sireenin tai lamppujen kanssa. Voit luoda Airam SmartHome -sovelluksessa erilaisia sääntöjä, joihin liittyy ovisensori ja jokin muu kotisi Airam SmartHome -laite. Esim. kun sensorin vastakappaleet ovat irti toisistaan (ovi auki) sireeni alkaa huutaa tai valot syttyvät päälle.