SmartHome ovikello ja sensori

SmartHome ovikello ja sensori

SmartHome-ovikellon avulla tiedät kuka ovellasi on vaikket olisi kotona. Airam SmartHome kodin turvatuotteiden käyttöönotto on helppoa: ota käyttöön puhelinsovellus omasta sovelluskaupastasi ja yhdistä SmartHome-älylaitteet siihen yksinkertaisten ohjeiden mukaisesti. Sovellus auttaa sinua eteenpäin. SmartHome-tuotteiden asentaminen ei vaadi remonttia eikä erillistä tukiasemaa. Ohjaat kaikkia SmartHome-älykotilaitteita samalla sovelluksella.

Ovikello kilahtaa, muttet ole kotona. Onko joku tärkeällä asialla, vai jopa luvattomilla teillä? Saat asiaan varmistuksen, kun lisäät SmartHome-ovikellon Airam SmartHome -sovellukseesi. Sovellus hälyttää, kun ovikelloa käytetään. Ovikello on varustettu kameralla, mikrofonilla ja kaiuttimella. Näin tiedät, kuka ovellasi on vaikket olisi kotona ja voit lisäksi jutella henkilön kanssa sovelluksen välityksellä.

Luo sääntöjä eri SmartHome-tuotteiden välille.

Älykäs ovisensori lisää kotisi turvallisuutta. Yhdistä ovisensori Airam Smarthome -sovellukseen ja saat puhelimeesi ilmoituksen aina kun kotisi ovi tai ikkuna on auki, eli silloin, kun sensorin vastakappaleet ovat irti toisistaan.

Voit luoda Airam SmartHome -sovelluksessa erilaisia sääntöjä älytuotteiden välille. Sensorin voi parittaa esimerkiksi sireenin tai lamppujen kanssa. Luomalla sääntöjä tuotteiden välille, voit tehdä omasta kotiinpaluustasi mukavan. Saat vaikkapa eteisen lampun syttymään automaattisesti, kun ovisensori reagoi oven avautumiseen. Jos tulet aina myöhään yöllä kotiin, voit sovelluksen avulla asettaa lampun valonkin sopivan hämäräksi etukäteen niin, ettei se häikäise astuessasi sisään. Vastaavasti voit säikäyttää luvattomilla teillä kulkevat: kun sensorin vastakappaleet ovat irti toisistaan (ovi tai ikkuna auki) SmartHome sireeni alkaa huutaa ja/tai valot alkavat välkkyä! Laitteiden ilmoituksia voit seurata vaikkapa lomamatkalta tai mökkireissusta käsin.

Airam SmartHome ovisensori