SmartHome kamerat

SmartHome kamerat

Airam SmartHome -kameran avulla näet, mitä kotonasi tai kesämökilläsi tapahtuu poissa ollessasi! SmartHome-älykotilaitteen käyttöönotto on helppoa. Tarvitset vain WiFi-yhteyden, älypuhelimen ja maksuttoman SmartHome-sovelluksen. Tämän jälkeen seuraa laitteen käyttöohjeen ja sovelluksen tarjoamia selkeitä asennusohjeita.

Airam SmartHome -kameravalikoima sisältää sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvat laitteet. SmartHome-sovellukseen liitetty kamera pitää sinut tietoisena siitä, mitä kodissasi tai mökilläsi tapahtuu silloin, kun et itse ole siellä. Kamerassa on muistikorttipaikka tai vaihtoehtoisesti tallenteet voi ladata pilvipalveluun. SmartHome-tuotteet on helppo ottaa käyttöön: et tarvitse muita lisälaitteita tai erillistä tukiasemaa. Kameroita varten ei tarvitse tehdä sähkövetoja, vaan laitteissa on tehokkaat akut, jotka kestävät normaalikäytössä kuukausia.

Sisäkäyttöön soveltuva kamera (IP20) on pienikokoinen ja kevyt. Voit katsoa kameran live-kuvaa Airam SmartHome -sovelluksen kautta. Kamera on varustettu liiketunnistimella ja kahden suuntaisella äänellä, kaiuttimella ja mikrofonilla. SmartHome-sovelluksen avulla kuulet kaiuttimeen kulkevan äänen ja voit myös puhua sovellukseen, jolloin äänesi kuuluu kameran kaiuttimesta. Kamerassa on yksityisyysasetus ja automaattinen yötila-asetus. Kamerakulmaa voi kiertää Airam SmartHome -sovelluksessa sekä sivuttain että ylös ja alas. Tyylikäs mustarunkoinen kamera seisoo huomaamattomana esineenä hyllynreunalla. Tarvittaessa sen voi kiinnittää tasoon ruuveilla tai tukevalla teipillä.

Käytä kameraa vaikkapa lemmikkisi touhujen seuraamiseen tai lastenhuoneessa varmistaaksesi, että taapero varmasti nukkuu päiväuniaan pinnasängyssä, eikä kiipeile ja aiheuta vaaraa itselleen puuhailemalla kaikkea muuta.

Ulkokäyttöön soveltuva kamera (IP65) on varustettu ihmishahmon tunnistuksella ja liiketunnistimella. Kamerassa on kahden suuntainen ääni, kaiutin ja mikrofoni. SmartHome-sovelluksen avulla kuulet kaiuttimeen kulkevan äänen ja voit myös puhua sovellukseen, jolloin äänesi kuuluu kameran kaiuttimesta. Yötila-asetus näyttää hyvää kuvaa myös pimeän aikaan. Voit katsoa kameran live-kuvaa Airam SmartHome -sovelluksen kautta. Ulkokameraan on saatavissa lisätarvikkeena aurinkopaneeli. Paneelia käytettäessä kameraa tarvitsee tuskin koskaan ladata erikseen. Ulkokamerassa on kaksi erilaista kiinnitysvaihtoehtoa: tehokas magneettikiinnitys tai ruuvattava pallonivel.

Muista Airam SmartHome -älylaitteista poiketen kamerat asennetaan SmartHome-sovellukseen skannaamalla. Tämä tapahtuu kuitenkin hyvin helposti ja sekä kameran käyttöohjeet että sovellus ohjaavat eteenpäin ja avittavat asennuksessa. Muistathan aina ilmoittaa näkyvästi joko tarralla tai kyltillä, kun huoneistossa tai piha-alueella on käytössä tallentava kameravalvonta.

Airam SmartHome IP20 kamera olohuoneen pöydällä ja sovelluskuva