SmartHome kamerat

SmartHome kamerat

Airam SmartHome -kameran avulla näet, mitä kotonasi tai vaikkapa kesämökilläsi tapahtuu poissa ollessasi!

Airam SmartHome -kameravalikoimassa tarvikkeet sekä sisä- että ulkokäyttöön. SmartHome-sovellukseen liitetty kamera pitää sinut esim. tietoisena siitä, mitä mökilläsi tapahtuu silloin, kun et itse ole siellä. SmartHome-tuotteet on helppo ottaa käyttöön: et tarvitse muita lisälaitteita.

Sisäkäyttöön soveltuva kamera on varustettu liiketunnistimella ja kahden suuntaisella äänellä. Kamerassa on kaiutin ja mikrofoni. SmartHome-sovelluksen avulla kuulet kaiuttimeen kulkevan äänen ja voit myös puhua sovellukseen, jolloin äänesi kuuluu kameran kaiuttimesta. Voit katsoa kameran live-kuvaa Airam SmartHome -sovelluksen kautta.

Ulkokäyttöön soveltuva kamera on varustettu hahmon tunnistuksella ja liiketunnistimella. Kamerassa on kahden suuntainen ääni, kaiutin ja mikrofoni. SmartHome-sovelluksen avulla kuulet kaiuttimeen kulkevan äänen ja voit myös puhua sovellukseen, jolloin äänesi kuuluu kameran kaiuttimesta. Yötila-asetus näyttää hyvää kuvaa myös pimeän aikaan. Voit katsoa kameran live-kuvaa Airam SmartHome -sovelluksen kautta. Käytä aurinkopaneelia ulkokäyttöön soveltuvan Smart kameran (IP65) virtalähteenä. Aurinkopaneeli on energiatehokas ja kestävä vaihtoehto pitää kamera käynnissä esim. kesämökillä.

Kodin eteinen hämärässä

Tuotteet tulossa syyskuussa!