SmartHome varoittimet

SmartHome varoittimet

Kodin turvallisuus ja valaistus nousevat monille ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan älykkäästä kodista. Airam SmartHomen avulla tuot vanhaankin kotiin älyä ilman mittavaa remonttia tai ylimääräistä tukiasemaa. Kokeileminen on helppoa! Lataa sovellus puhelimeesi ja yhdistä siihen haluamasi SmartHome-tuotteet. Sovellus ohjaa sinua eteenpäin. Kun otat käyttöön Airam SmartHome hälyttimen, saat sen hälytyksestä ilmoituksen puhelimeesi. Näin saat tietää mahdollisesti tapahtuvasta vahingosta hyvissä ajoin, vaikket olisi kotona, ja hälytät apua ennen kuin vahingot kasvavat valtaviksi!

Airam SmartHome -valikoiman varoittimilla saat tiedon hälytyksestä välittömästi puhelimesi Airam SmartHome -sovellukseen. Tapahtunutta vahinkoa laitteet eivät estä, mutta koska tiedon kulku on nopeaa, apua voi hälyttää paikalle niin pian kuin suinkin ja sillä tavoin välttää laajemmat vahingot.

Tieto hälytyksestä heti ja apu nopeasti perille!

Palovaroitin tulisi asentaa mahdollisimman keskelle huoneen kattoa, jokaiseen kodin tilaan, makuuhuoneeseen, poistumisreiteille ja portaikkoihin. SmartHome palovaroittimia ei voi ketjuttaa keskenään. Airam SmartHome -sovellukseen yhdistetty langaton Smart palovaroitin antaa sinulle tiedon kodissasi tapahtuvasta palohälytyksestä ja mahdollisuuden reagoida nopeasti, vaikket olisi kotona. Tilanteessa, jossa kodissa on savua esim. ruuan käristämisestä johtuen, palovaroittimen voi hiljentää varoittimessa olevasta painikkeesta.

Vesivuotovahti mahdollistaa nopean reagoimisen ja estää mittavien vesivahinkojen syntymisen hälyttämällä ja ilmoittamalla vesivuodosta Airam SmartHome -sovellukseen. Hälytä apua kotiisi vaikka mökkilaiturilta käsin! Vesivuotovahdin pohjassa on kaksi anturia, jotka vettä havaitessaan aktivoivat äänekkään hälytyksen. Voit yhdistää vesivuotovahdin Smart sireeniin ja luoda laitteiden välille säännön, jossa vesivahingon sattuessa myös sireeni alkaa hälyttää vesivuotovahdin lisäksi.

Aseta vesivuotovahti kaikkialle vesilaitteiden lähettyville. Vesivahingot aiheuttavat pahimmillaan mittavia vahinkoja ja kalliita remontteja. Riskilaitteita eivät ole vain jakotukit, vessanpöntöt, pyykin- ja astianpesukoneet. Esimerkiksi vesiliitännällä varustetut jääkaapit, joissa on integroitu jääpalakone, ehtivät pahimmillaan valua keittiön sokkeleiden takana hyvän aikaa ennen kuin vuoto huomataan! 

Musta keittiö altaalla ja integroidulla jääkaapilla