SmartHome varoittimet

SmartHome varoittimet

Kodin turvallisuus ja valaistus nousevat monille ensimmäisenä mieleen puhuttaessa älykkäästä kodista. Airam SmartHomen avulla tuot vanhaankin kotiin älyä ilman mittavaa remonttia. Kokeileminen on helppoa; nauti kodistasi enemmän!

Airam SmartHome -valikoiman varoittimilla saat tiedon hälytyksestä välittömästi puhelimesi Airam SmartHome -sovellukseen. Tapahtunutta vahinkoa laitteet eivät estä, mutta koska tiedon kulku on nopeaa, apua voi hälyttää paikalle niin pian kuin suinkin ja sillä tavoin välttää laajemmat vahingot.

Tieto hälytyksestä heti ja apu nopeasti perille!

Palovaroitin tulisi asentaa mahdollisimman keskelle huoneen kattoa, jokaiseen kodin tilaan, makuuhuoneeseen, poistumisreiteille ja portaikkoihin. SmartHome palovaroittimia ei voi ketjuttaa keskenään. Airam SmartHome -sovellukseen yhdistetty langaton Smart palovaroitin antaa sinulle tiedon kodissasi tapahtuvasta palohälytyksestä ja mahdollisuuden reagoida nopeasti, vaikket olisi kotona. Tilanteessa, jossa kodissa on savua esim. ruuan käristämisestä johtuen, palovaroittimen voi hiljentää varoittimessa olevasta painikkeesta.

Vesivuotovahti mahdollistaa nopean reagoimisen ja estää mittavien vesivahinkojen syntymisen hälyttämällä ja ilmoittamalla vesivuodosta Airam SmartHome -sovellukseen. Hälytä apua kotiisi vaikka mökkilaiturilta käsin! Vesivuotovahdin pohjassa on kaksi anturia, jotka vettä havaitessaan aktivoivat äänekkään hälytyksen. Voit yhdistää vesivuotovahdin Smart sireeniin ja luoda laitteiden välille säännön, jossa vesivahingon sattuessa myös sireeni alkaa hälyttää vesivuotovahdin lisäksi.

Huoleton loma