SmartHome led-nauhat

SmartHome led-nauhat

Led-nauhat ovat mitä kätevin tapa luoda tyylikkäitä valoefektejä sekä epäsuoraa valoa, joka on silmille erityisen miellyttävää. Kapea ja matala nauha on helppo kiinnittää ja piilottaa kalusteiden taakse tai reunalistoihin. Tavallinen RGB led-nauha loistaa aina yhtä valon värisävyä kerrallaan. Vastaavasti Pixel ja Neon -led-nauhoissa on vaihtoehtona liukuväriefekti, joka vaihtaa valon sävyjä upeasti. Näistä Neon led-nauha on roiskevesisuojattu (IP44), joten sitä voi käyttää tehosteena kylpyhuoneen valaisemiseen tai ulkona!

Led-nauhat ovat jo pitkään olleet sisustajien suuressa suosiossa niiden monipuolisuuden takia. Matalat ja notkeat SmartHome led-nauhat on näppärä asentaa ja niiden avulla on helppo luoda ilmeikäs sisustus. Nauhan takana oleva teippi mahdollistaa asennuksen useimmille pinnoille. Halutessaan voi käyttää alumiiniprofiilia, joka antaa asennukselle viimeistellyn ilmeen. Airam SmartHome -puhelinsovellus tekee mahdolliseksi ja tuo kätesi ulottuville lukemattoman määrän erilaisia valojen säätö- ja muokkausmahdollisuuksia. Valon värin vaihtaminen ja ajastaminen on sovelluksen avulla helppoa ja hauskaa! 

Lataa Airam SmartHome -sovellus puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta. Ota led-nauha käyttöön kytkemällä siihen virta. Sovellus löytää uuden SmartHome-tuotteen automaattisesti. Viimeistele asennus noudattamalla sovelluksen ohjeita ja pian pääset vauhtiin! Ongelmatilanteessa tutustu opasvideoihimme tai usein kysyttyihin kysymyksiin.

RGB Led-nauhoilla voit valita vapaasti valon sävyn 16 miljoonasta väristä! Nauha loistaa aina yhtä värisävyä kerrallaan, mutta sovelluksen avulla voit halutessasi luoda upeita vaihtuvia valoefektejä!

Älykkäät led-nauhat sopivat erityisen hyvin epäsuoraan valaistukseen ja tunnelman luomiseen. Valo luo tilaa ja tunnelmaa pienessäkin huoneessa. Mikset asentaisi led-nauhoja yllättäviin paikkoihin, kuten sohvan, kirjahyllyn, työpöydän tai sängyn reunojen alle tai reunustaisi nauhalla ovea? Pixel ja Neon -led-nauhojen värisävyt liukuvat halutessasi upeasti sateenkaaren tavoin! Roiskevesisuojattu Neon (IP44) led-nauha soveltuu myös ulkokäyttöön tai kylpyhuoneeseen. SmartHome-tuotteiden ja -sovelluksen avulla toteutat kotiisi yllätyksellisen ja mielenkiintoa herättävän älyvalaistuksen!

SmartHome led-nauhat