Kodin turvallisuus

Mikä tekee kodista älykkään? Monen vastaus liittyy valaistukseen ja kodin turvallisuuteen, ehkä jopa näiden elementtien yhdistämiseen. Turvallisuus syntyy tiedosta ja tietoisuudesta, siitä, ettei epävarmuudelle anneta jalansijaa.

Airam SmartHome ovikello ja puhelinsovellus

Airam SmartHomen sähkötarvikkeet, hälyttimet, sensorit ja kamerat antavat sinulle mahdollisuuden lisätä kotisi turvallisuutta helposti. Airam SmartHomen takana ei ole laajaa älykotijärjestelmää. Et tarvitse laajaa remonttia tai lisälaitteita. Hanki vain ne tuotteet, joista olet kiinnostunut ja joita tarvitset, lataa Airam SmartHome -sovellus maksutta sovelluskaupastasi ja aloita käyttö. Tämän vaivattomampaa ei kodin turvallisuuden lisääminen voi olla!

Tukea saat tarvittaessa opasvideoistamme

Airam SmartHome älypistoke ja puhelinsovellus

Älypistoke

Kesken reissun mieleen nousee kysymys: jäikö silitysrauta seinään kiinni? Kun kytket sähkölaitteet älypistokkeeseen, varmistat asian näppärästi puhelimestasi Airam SmartHome -sovelluksella.

Lue lisää älypistokkeesta
Airam SmartHome ovikello ja puhelinsovellus.

SmartHome ovikellot ja sensorit

Ollaanko kotiovesi takana millaisin aikein? SmartHome ovikellon avulla varmistut asiasta, vaikket itse olisi kotona. Tai onko ovi tai ikkuna kenties kokonaan auki? SmartHome-sensori kertoo tämän. Yhdistämällä sensorin muihin kotisi SmartHome-laitteisiin, voit luoda toimintoja, kuten esim. sireenin äänen tai valojen syttymisen.

Tutustu Smart ovikelloon ja sensoriin
Airam SmartHome sisäkäyttöön soveltuva kamera ja puhelinsovellus.

SmartHome kamerat

Mitä kotonasi tapahtuu poissa ollessasi? Liitä Airam SmartHome -kamerat SmartHome sovellukseen, niin näet reaaliaikaisen tilanteen puhelimesi kautta. Laitteita sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tutustu SmartHome kameroihin
Airam SmartHome palovaroitin ja puhelinsovellus.

Airam SmartHome varoittimet

Palovaroitin ja vesivuotovahti eivät estä vahinkoa tapahtumasta. Koska saat niiden hälytyksestä välittömästi tiedon SmartHome-sovellukseen, voit kuitenkin estää laajemmat vahingot. Vietä rauhallinen ja huoleton loma!

Lue lisää älykkäistä vahdeista ja varoittimista