Kodin turvallisuus

Airam SmartHome -tuotteilla luot kodin kevyen turvajärjestelmän. Älylaiteperheen sähkötarvikkeet, hälyttimet, sensorit ja kamerat antavat sinulle mahdollisuuden lisätä kotisi turvallisuutta helposti. Airam SmartHomen takana ei ole laajaa älykotijärjestelmää eikä älylaitteiden asentaminen vaadi remonttia tai muita lisälaitteita. Tarvitset vain WiFi-yhteyden, älypuhelimen ja maksuttoman Airam SmartHome -puhelinsovelluksen. Hanki kotiisi vain ne SmartHome-älylaitteet joista olet kiinnostunut ja joita tarvitset, lataa Airam SmartHome -sovellus maksutta sovelluskaupastasi ja aloita käyttö. Tämän vaivattomampaa ei kodin turvallisuuden lisääminen voi olla!

Airam SmartHome ovikello ja puhelinsovellus
Airam SmartHome ovikello ja puhelinsovellus.

SmartHome ovikellot ja sensorit

Ollaanko kotiovesi takana millaisin aikein? SmartHome ovikellon avulla varmistut asiasta, vaikket itse olisi kotona. Tai onko ovi tai ikkuna kenties kokonaan auki? SmartHome-sensori kertoo tämän. Yhdistämällä sensorin muihin kotisi SmartHome-laitteisiin, voit luoda toimintoja, kuten esim. sireenin äänen tai valojen syttymisen.

Tutustu Smart ovikelloon ja sensoriin
Airam SmartHome sisäkäyttöön soveltuva kamera ja puhelinsovellus.

SmartHome kamerat

Mitä kotonasi tapahtuu poissa ollessasi? Liitä Airam SmartHome -kamerat SmartHome sovellukseen, niin näet reaaliaikaisen tilanteen puhelimesi kautta. Laitteita sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tutustu SmartHome kameroihin
Airam SmartHome palovaroitin ja puhelinsovellus.

Airam SmartHome varoittimet

Palovaroitin ja vesivuotovahti eivät estä vahinkoa tapahtumasta. Koska saat niiden hälytyksestä välittömästi tiedon SmartHome-sovellukseen, voit kuitenkin estää laajemmat vahingot. Vietä rauhallinen ja huoleton loma!

Lue lisää älykkäistä vahdeista ja varoittimista

Kodin älykkäät turvatuotteet antavat sinulle mielenrauhan.

Saat laitteiden hälytyksistä ja huomioista tiedon SmartHome-sovellukseen ja voit reagoida niihin tarpeen vaatimalla tavalla.

Kamerat ja ovikellot on esimerkiksi varustettu kaiuttimella ja mikrofonilla, jolloin voit sovelluksen ja älylaitteen välityksellä vaikkapa keskustella henkilön kanssa, joka seisoo ovesi takana. Kameroiden asentamista varten ei tarvitse vetää sähköjohtoja, vaan niissä on erinomaisen kestävät akut. Jos vielä lisäät ulkokameran virtalähteeksi aurinkokennon, kameraa tarvitsee tuskin koskaan ladata erikseen. Kamerat tarjoavat sovellusnäkymääsi hyvää kuvanlaatua sekä päivä- että yöaikaan.

SmartHome vesivuotovahti ja palovaroitin välittävät tiedot hälytyksistä suoraan sovellukseen, jos olet yhdistänyt laitteet siihen. Hälyttimet toimivat tavallisten hälyttimien tapaan myös ilman sovellusta, mutta jos niitä ei yhdistä sovellukseen, tieto hälytyksestä ei kulje puhelimeesi asti. Kun yhdistät hälyttimet sovellukseen, saat tiedon hälytyksestä heti, vaikket olisi kotona. Voit vähentää mahdollisesti aiheutuvia vahinkoja, pyytämällä vaikkapa naapuriasi tarkistamaan tilanteen tai hälyttämällä pelastushenkilöstön paikalle. 

SmartHome-älylaitteita voi myös parittaa keskenään sovelluksessa ja niiden välille voi luoda erilaisia sääntöjä. Voit esimerkiksi määritellä, että jos ovisensori havaitsee oven olevan auki, lamppuihin syttyy valo. Tätä ominaisuutta voi käyttää ilahduttamaan itseä tilanteessa, jossa tulee usein myöhään pimeällä kotiin, tai turvallisuusnäkökulmasta "yllättämään" luvattomilla asioilla liikkuvat.

Tukea saat tarvittaessa opasvideoistamme