SmartHome sähkötarvikkeet ja lisälaitteet

Airam SmartHome sähkötarvikkeiden ja lisälaitteiden avulla saat kattavan kokemuksen kotisi eri toimintojen hallinnasta ilman laajaa älykotiremonttia. Airam SmartHome -laitteet kytketään kodin WiFi-verkkoon ja niitä ohjataan helppokäyttöisellä ja maksuttomalla sovelluksella.

Airam SmartHome IP20 pistoke
Airam SmartHome IP20 pistoke

Älypistoke

Kesken reissun mieleen nousee kysymys: jäikö silitysrauta seinään kiinni? Kun kytket sähkölaitteet älypistokkeeseen, varmistat asian näppärästi puhelimestasi Airam SmartHome -sovelluksella ja voit hallita pistokkeen virransyöttöä. Valikoimassa sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia malleja.

Lue lisää älypistokkeista
SmartHome lämpötila- ja kosteusmittari

SmartHome lämpötila- ja kosteusmittari

SmartHome lämpötila- ja kosteusmittarilla voit seurata sisäilman lämpötila- ja kosteustasotietoja. Parittamalla mittarin toisen SmartHome-tuotteen kanssa, voit käyttää sitä laukaisemaan muita toimintoja kodissasi!

Tutustu SmartHome lämpötila- ja kosteusmittariin
SmartHome kaukosäädin

SmartHome kaukosäädin

SmartHome kaukosäädin on erinomainen lisä SmartHome-valaistuksen hallintaan lapsiperheissä tai useamman henkilön kotitalouksissa. Luo erillisiä valaistusryhmiä tai -tiloja ja ohjaa niitä helposti erikseen kaukosäätimellä.

Lue lisää SmartHome kaukosäätimestä
SmartHome lasipaneelilämmitin

SmartHome lämmittimet

Ajasta ja hallitse laitteita sovelluksella, omasta sijainnistasi riippumatta! Etäohjattavalla ja WiFi-verkkoon kytketyllä lämmittimellä voit säästää energiaa. Lämmittimet soveltuvat sekä kotikäyttöön että mökille. 

Tutustu SmartHome lämmittimiin
SmartHome-liiketunnistin olohuoneessa

SmartHome liiketunnistin

Sisäkäyttöön soveltuva SmartHome-liiketunnistin on monipuolinen lisälaite. Parita liiketunnistin muiden SmartHome-tuotteiden kanssa ja käytä sitä laukaisemaan muita toimintoja kotonasi!

Lue lisää liiketunnistimesta

Helpota arkeasi SmartHome sähkötarvikkeilla ja lisälaitteilla

Airam SmartHome tarjoaa arjen helppoutta. Voit lisätä kotiisi älyä helposti, ilman laajaa älykotiremonttia. Tarvitset vain WiFi-yhteyden, älypuhelimen ja maksuttoman Airam SmartHome -puhelinsovelluksen.

Kytkemällä "älyttömän" sähkölaitteen SmartHome-pistokkeeseen, voit varmistaa, ettei tulipalo pääse ainakaan syttymään esim. seinään unohtuneesta silitysraudasta tai kahvinkeittimestä. Älypistokkeeseen kytketyn sähkölaitteen saat napsaistua näppärästi pois päältä sovelluksesta, omasta sijainnistasi riippumatta!

Kaukosäädin tuo helpostusta SmartHome-valaistuksen säätämiseen esim. lapsiperheissä. Helppokäyttöisellä kaukosäätimellä voi säätää useampaa valaistusryhmää tai lamppua.

Parittamalla SmartHome-laitteita ja automaatioita luomalla arkesi helpottuu

SmartHome lämpötila- ja kosteusmittari on monikäyttöinen laite, josta voi tietysti seurata kodin tai mökin lämpötila- tai kosteustietoja, mutta erityisen kiinnostavaksi mittarin tekee mahdollisuus parittaa se jonkin muun SmartHome-laitteen kanssa. Parittamalla SmartHome-laitteita, voit luoda erilaisia sääntöjä niiden välille sovelluksessa. Saat vaikkapa kytkettyä automaattisesti lämmittimen päälle, kun lämpötila laskee määrittämäsi rajan alle.

Kokeile älytuotteiden monipuolisia mahdollisuuksia rohkeasti! Lisää esimerkkejä SmartHome-käyttövinkit artikkelissamme.

Tutustu tarvittaessa opasvideoihimme.