Loistavaa arkea

Erik Frejinger, Siina Hara ja Jan Norss ISO-sertifikaattitailujen kanssa Airamin Keravan näyttelytiloissa

Airamin laatu- ja vastuullisuustyölle tunnustus

Pitkäjänteinen työmme laadun, ympäristövastuun ja työterveyden sekä työturvallisuuden kehittämisessä sai tunnustusta maaliskuussa 2024, kun DNV myönsi johtamisjärjestelmällemme ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -sertifikaatit.

Lue lisää
Uutuustuotteita sähköalan ammattilaisille 2024

Uutuustuotteita sähköalan ammattilaisille 2024

Airam Pro uutuustuotteet 2024. Airam Pro ammattivalaisinten valikoima laajenee. Kuvastosta löydät uusimmat valaisinten tuotesarjat ja täydennyksiä tuttuihin sarjoihin. Mukana myös uusia valonlähteitä. Laita valo töihin. 

Selaa esitettä ruudulla ja lataa pdf-versio.
Compact XL kohdekuva

Compact XL – monipuolinen ratkaisu julkisten tilojen valaistukseen

Modernit julkiset tilat vaativat valaistukselta paljon, jotta se luo viihtyisän ja tuottavan ympäristön. Uusi alasvalosarjamme Compact XL tarjoaa ratkaisun, joka yhdistää monipuolisuuden, korkean laadun ja energiatehokkuuden.

Lue lisää
Mökkisauna kuistilta kuvattuna

Turvallisesti mökillä

Kesäkauden kynnyksellä on hyvä aika tarkistaa mökin turvallisuus. Saimaan saaristossa mökkeilevä Sanna jakaa kokemuksiaan mökin turvatoimista ja mielenrauhaa lisäävistä laitteista.

Lue lisää
SmartHome-lampun vaihtaminen pöytävalaisimeen

Airam SmartHome -tuotteilla voit nauttia kodistasi enemmän

Airam SmartHome -tuotesarja kattaa monin tavoin säätyvien lamppujen lisäksi erilaisia älylaitteita, joilla lisäät helposti viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Yhdistä SmartHome-laitteet kotisi suojattuun WiFi-verkkoon, et tarvitse erillistä tukiasemaa. Ohjaat kaikkia SmartHome-älytuotteita sovelluksella, jonka saat ladattua puhelimeesi maksutta Google Play -kaupasta tai App Storesta. 

Airam SmartHomen avulla kokeilet älyvalaistuksen ja älykkäiden kodin turvatuotteiden etuja helposti, ilman mittavaa ja kallista älykotiremonttia. SmartHome-lamppuja voit käyttää vaikkapa perintövalaisimessasi tai SmartHome-pistokkeeseen voit liittää "älyttömän" sähkölaitteen ja ohjata sitä etänä! 

Lue lisää mahdollisuuksistasi helpottaa arkeasi ja nauttia kodistasi enemmän.
Pariskunta veneretkellä Klassikkotermospullo mukanaan.

Punainen Klassikko 90 vuotta!

Airamin punainen Klassikko-termos on kuulunut suomalaiskotien vakiovarustukseen kokonaisen ihmisiän verran - pullo on ollut mukana suomalaisessa arjessa jo 90 vuotta, vuodesta 1934! Teettämämme kyselytutkimuksen mukaan peräti 96 % suomalaisista tunnistaa Airamin punaisen Klassikko-termoksen ja pullo herättää monissa lämpimiä muistoja.

Juhli kanssamme koko vuosi! Voit seurata juhlavuoden etenemistä ja osallistua Klassikko-aiheisiin tuotearvontoihin some-kanavissamme.

Tutustu Klassikon tarinaan
pro-valaistus

Sähköalan ammattilaisen valaistusratkaisut

Tutustu tuoteuutuuksiin ja langattoman valaistuksen ratkaisuihin. Lue ajankohtaiset valaistusartikkelit ja tutustu myynti- ja tarjouslaskentatiimiimme.

Lue lisää.