ActiveAhead. Älykäs, monipuolinen, oppiva.

Airam ammattivalaistus

ActiveAhead – langaton, oppiva älyvalaistus

ActiveAhead on uudenlainen, aidosti älykäs ja skaalautuva langaton valaistusratkaisu. Järjestelmän algoritmi kerää jatkuvasti tietoa ympäristöstään ja oppii mukautumaan niiden mukaan. Ratkaisulla luodaan monipuolisia ja joustavia valaistusympäristöjä ja valaistustilanteita, joissa on aina optimaalinen määrä valoa. Järjestelmä säästää kustannuksia ja energiaa itseoppivan algoritmin ja langattoman ohjauksen ansiosta.

Lue oppivasta skaalautuvasta älyvalaistuksesta.
Hämeenlinnan kirjaston ActiveAhead-valaistus

Hämeenlinnan kirjasto remontoitiin vastaamaan kaupunkilaisten muuttuneita tarpeita

Hämeenlinnan pääkirjaston remontin yhteydessä useisiin tiloihin valittiin Airamin valaisimet, joista osassa on käytössä langattomasti hallittava, itseoppiva ActiveAhead-ohjaus. Älykkäästi ohjatut valaisimet pystyvät mukautumaan ympäristössä tapahtuviin muutoksiin esim. uusiin väliseiniin ja sen myötä muuttuneisiin valaistusvaatimuksiin.

Lue artikkeli

10 etua langattomasta ActiveAhead -valaistuksen ohjauksesta

Verkkotason toimintojen hyödyntäminen ActiveAhead-järjestelmässä

Pysäköintihallin valaistuksen määrittäminen ActiveAhead-ohjauksella

ActiveAhead saatavana mm. näille valaisinperheille

Langattoman valaistuksen ohjauksen tietoturva

Langattoman valaistuksen ohjauksen tietoturva

Valaistusta ja sen ohjausta määrittävät aina tilan luonne ja käyttötavat. Langattoman tietoliikenteen täytyy olla salattua. Kun langaton valaistuksenohjaus suunnitellaan huolella, rakennetaan oikein ja pidetään ajan tasalla, ei tietoturvasta tarvitse huolestua.

Lue lisää tietoturvasta.
Airamin ratkaisut: Langattomuus tuo säästöjä ja helpotusta

Langattomuus tuo säästöjä ja helpotusta

Langattomilla valaistuksen ohjausratkaisuilla on monia etuja. Näistä ilmeisimmät ovat kustannustehokkuus sekä valaisinten kaapeloinnista riippumaton ryhmittely. Valaistuksen suunnittelijat ja urakoitsijat sekä kiinteistön omistajat ja käyttäjät hyötyvät langattomuudesta eri tavoin.

Lue artikkeli.
Airamin ratkaisut: langaton valaistuksenohjaus joustaa

Langaton valaistuksenohjaus joustaa.

Langaton valaistuksen ohjaus joustaa valaistustilanteet ja tarpeet muuttuvat. Jos olet valinnut Airamin langattomat valaisimet, on valaistustilanteita helppo muutella ja ryhmitellä uudelleen vielä valaisimien asennuksen jälkeenkin.

Lue lisää