SmartHome koristevalot

Useimmat SmartHome-tuotteemme liittyvät valaistuksen muunneltavuuteen ja asumisen helppouteen, mutta pitää kodista löytyä iloa ja ylimääräistä bling-blingiäkin! Koristevalot tuovat arkeen väriä ja valonpisaroita. Ohjaat niitä Airam SmartHome -sovelluksella yhtä näppärästi kuin muitakin SmartHome-tuotteita.

SmartHome jääpuikkosarja terassikaiteella

SmartHome-koristevalot tuovat arkeen iloa ja valoa ympäri vuoden. Led-sarjoja on useita erilaisia ja ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön (IP44). Valaistusta voi ohjata ja ajastaa SmartHome-sovelluksen avulla vaikka sohvalta käsin! Sovelluksen kautta voit himmentää valoa haluamallesi tasolle, jolloin ne soveltuvat vaikkapa sieviksi yövaloiksi sisällä porraskaiteen reunaan ripustettuna. Ulkotiloissa - tai jos haluat näyttäviä valoefektejä illanistujaisiin - ota käyttöön vilkkutoiminnot tai RGB-sarjojen väriloisto. Kun koristevaloista on kyse, vain mielikuvitus on rajana!

Led-sarjoja voi käyttää myös ilman SmartHome-sovellusta. Silloin osaa ominaisuuksista voi käyttää muuntajassa olevan ohjausyksikön kautta nappia painamalla. Ohjausyksikön kautta tehtyä asetusta ei kuitenkaan voi hienosäätää ilman sovellusta, jolloin esim. valon himmentäminen ei onnistu.

Värejä ja vilkkuvaa valoa vai harmoniaa ja väritasapainoa?

SmartHome led-sarjojen etu on, että voit muokata valoa helposti ja haluamallasi tavalla. Osa koristevaloista loistaa valkoisen valon eri sävyissä. Joissakin on myös RGB-vaihtoehto, jolloin valot tuikkivat monisävyisinä. Kokeile rohkeasti valolla sisustamista ja nauti kodistasi enemmän!

SmartHome-älytuotteiden käyttöönottoon tarvitset vain WiFi-yhteyden, älypuhelimen ja maksuttoman Airam SmartHome -sovelluksen. Jos tarvitset lisätukea, tutustu opasvideoihimme.