SmartHome koristevalot

Useimmat SmartHome-tuotteemme liittyvät valaistuksen muunneltavuuteen ja asumisen helppouteen, mutta pitää kodista löytyä iloa ja ylimääräistä bling-blingiäkin. Koristevalot tuovat arkeen väriä - ohjaat niitä Airam SmartHome -sovelluksella yhtä näppärästi kuin muitakin SmartHome-tuotteita.

SmartHome jääpuikkosarja terassikaiteella

SmartHome-koristevalot tuovat arkeen iloa ja valoa ympäri vuoden. Led-sarjoja on useita erilaisia ja ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön (IP44). Valaistusta voi ohjata ja ajastaa mobiilisovelluksen avulla vaikka sohvalta käsin! Sovelluksen kautta voit himmentää valoa haluamallesi tasolle, jolloin ne soveltuvat vaikkapa sieviksi yövaloiksi sisällä porraskaiteen reunaan ripustettuna. Kun koristevaloista on kyse, vain mielikuvitus on rajana!

Koristevaloja voi käyttää myös ilman SmartHome-sovellusta. Silloin osaa ominaisuuksista voi käyttää muuntajassa olevan ohjausyksikön kautta nappia painamalla. Ohjausyksikön kautta tehtyä asetusta ei kuitenkaan voi hienosäätää ilman sovellusta, jolloin esim. valon himmentäminen ei onnistu.

Värejä ja vilkkuvaa valoa vai harmoniaa ja väritasapainoa?

SmartHome led-sarjojen etu on, ettei päätöksiin tarvitse sitoutua, vaan voit muokata valoa haluamallasi tavalla ja helposti. Osa koristevaloista loistaa valkoisen valon eri värilämpötiloissa, joissakin on myös RGB-vaihtoehto, jolloin valot tuikkivat eri sävyissä. 

Tarvitsetko apua SmartHome-tuotteiden käyttöönotossa? Tutustu opasvideoihimme.