Älykodin valaistus

SmartHome grafiikka

Airam SmartHome -tuotteilla nautit kodistasi enemmän

Airam SmartHome -tuotesarja kattaa lamppujen ja valaisinten lisäksi monipuolisesti erilaisia kodin turvallisuuteen liittyviä tuotteita, kuten palovaroittimen, vesivuotovahdin ja kameroita. Älytuotteita ohjaat helppokäyttöisellä Airam SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksen kielet: suomi, ruotsi ja englanti, puhelimesi käyttöjärjestelmästä riippuen. Yhdistä laitteet kodin WiFi-verkkoon. Et tarvitse erillistä tukiasemaa! Usean Airam SmartHome -tuotteen voi liittää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen. Tarkista tuotteen ominaisuudet tuotepakkauksesta tai tuotteen verkkosivulta.

Airam SmartHome -tuotteilla voit kokeilla älyvalaistuksen ja älykkäiden kodin turvatuotteiden etuja ilman mittavaa remonttia. SmartHome-lamppuja voit käyttää vaikkapa perintövalaisimessasi! Nauti kodistasi enemmän.

Lue lisää
Smart led dim-to-warm

Dim-to-warm ja 3-step -lamput tuovat valaistukseen monipuolisuutta

Dim-to-warm -lampulla voit  himmentää lampun värilämpötilaa tunnelmallisen punasävyisäksi. 3-step color lampulla voit säätää valotehoa tavallisella valokatkaisimella.

Älykkäät led-lamput ovat myös ympäristöystävällinen valinta: lamput eivät sisällä elohopeaa ja kuluttavat varsin vähän energiaa valontuottoon nähden.

3-step dim

Sarjan lamppujen himmentäminen ei voisi olla helpompaa! Et tarvitse sähköasennusta tai himmentimiä. Lamppujen valotasoa voi kontrolloida tavallisella kytkimellä. Lamput syttyvät aina ensin täydellä valoteholla.

Kun valokatkaisija käytetään OFF-tilassa ja painetaan kolmen sekunnin kuluessa uudelleen ON-tilaan, voi lampun valotehoa säätä portaittain: 100% - 40% - 15%. Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin on merkitty hehkulamppuvastaavuus, joka helpottaa kuluttajan valintaa.

Tekniset tiedot on esitetty selkeästi.

Dim to warm

Tunnelma muuttuu himmentämällä lamppua! Mitä enemmän himmennät, sitä lämpimämmäksi valon väri muuttuu.  Dim-to-warm lampun himmennys on luonnollinen silmille. Dim-to-warm-valon himmentäminen on yhtä helppoa kuin hehkulamppujen himmennys.

 Lamppujen kirkkain taso on puhdas valkoinen (3000 K) ja matalin taso lämmin keltainen (2000 K). Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin merkitty hehkulamppuvastaavuus helpottaa kuluttajan valintaa.

Smart led, Dim-to-warm

Smart led 3-step dim

Älykäs valaistus osana älykotia

Älykäs valaistus osana älykotia

Lue oppaasta mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle.

Lue lisää.
Airam lamput

Airam lamput, esite 2022

Suomen monipuolisin led-valikoima. Led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-putket, halogeenilamput, loistelamput, pistokantalamput ja monimetallilamput.

Lue lisää.
Ledit halogeenilamppujen tilalle

Ledit halogeenilamppujen tilalle

Lähes kaikkiin valaisimiin löytyy korvaava pitkäikäinen ja energiapihi led-lamppu vanhan halogeenilampun tilalle. Airamin nykyaikaiset led-lamput näyttävät pitkälti vanhoilta halogeenilampuilta ja sopivat erinomaisesti niiden tilalle.

Lue vinkit.
fiora-kasvivalaisin

Lisävaloa huonekasveille ja yrteille

Pimeänä vuodenaikana kaikki elävät kasvit hyötyvät lisävalosta, niin huonekasvit kuin yrtitkin. Voit nauttia tuoreista yrteistä ympäri vuoden kun sijoitat ne sisätiloissa ikkunalaudalle ja talvella turvaat riittävän valon kasvilampuilla.

Lue lisää.