Älykodin valaistus

Smart led dim-to-warm

Smart led lamput: dim-to-warm ja 3-step

Tutustu Airamin älyvalaistusratkaisuihin! Dim-to-warm -lampulla voit  himmentää lampun värilämpötilaa tunnelmallisen punasävyisäksi. 3-step color lampulla voit säätää valotehoa tavallisella valokatkaisimella.

Älykkäät led-lamput ovat myös ympäristöystävällinen valinta, koska lamput eivät sisällä elohopeaa ja kuluttavat varsin vähän energiaa valontuottoon nähden. E27-kantainen lamppu tuottaa 806 lm vain 9 W energiankulutuksella!

3-step dim

Sarjan lamppujen himmentäminen ei voisi olla helpompaa! Et tarvitse sähköasennusta tai himmentimiä. Lamppujen valotasoa voi kontrolloida tavallisella kytkimellä. Lamput syttyvät aina ensin täydellä valoteholla.

Kun valokatkaisija käytetään OFF-tilassa ja painetaan kolmen sekunnin kuluessa uudelleen ON-tilaan, voi lampun valotehoa säätä portaittain: 100% - 40% - 15%. Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin on merkitty hehkulamppuvastaavuus, joka helpottaa kuluttajan valintaa.

Tekniset tiedot on esitetty selkeästi.

Dim to warm

Tunnelma muuttuu himmentämällä lamppua! Mitä enemmän himmennät, sitä lämpimämmäksi valon väri muuttuu.  Dim-to-warm lampun himmennys on luonnollinen silmille. Dim-to-warm-valon himmentäminen on yhtä helppoa kuin hehkulamppujen himmennys.

 Lamppujen kirkkain taso on puhdas valkoinen (3000 K) ja matalin taso lämmin keltainen (2000 K). Ympäristöystävällisiin pahvipakkauksiin merkitty hehkulamppuvastaavuus helpottaa kuluttajan valintaa.

Smart led, Dim-to-warm

Smart led 3-step dim

Älykäs valaistus osana älykotia

Älykäs valaistus osana älykotia

Lue oppaasta mikä älykoti on, mitä älykäs valaistus tarkoittaa, mitä hyötyjä se tuo, miten yksilölliset asumisen tarpeet kannattaa huomioida nyt ja tulevaisuudessa, ja mistä lähteä liikkeelle.

Lue lisää.
Airam lamput

Airam lamput, esite 2020

Suomen monipuolisin led-valikoima. Led-yleislamput, led-sisustuslamput, led-erikoislamput, led-putket, halogeenilamput, loistelamput, pistokantalamput ja monimetallilamput.

Lue lisää.
Ledit halogeenilamppujen tilalle

Ledit halogeenilamppujen tilalle

Lähes kaikkiin valaisimiin löytyy korvaava pitkäikäinen ja energiapihi led-lamppu vanhan halogeenilampun tilalle. Airamin nykyaikaiset led-lamput näyttävät pitkälti vanhoilta halogeenilampuilta ja sopivat erinomaisesti niiden tilalle.

Lue vinkit.
fiora-kasvivalaisin

Lisävaloa huonekasveille ja yrteille

Pimeänä vuodenaikana kaikki elävät kasvit hyötyvät lisävalosta, niin huonekasvit kuin yrtitkin. Voit nauttia tuoreista yrteistä ympäri vuoden kun sijoitat ne sisätiloissa ikkunalaudalle ja talvella turvaat riittävän valon kasvilampuilla.

Lue lisää.