Airam SmartHome -tuotteet

Airam SmartHome -tuotteet tekevät arjestasi sujuvampaa. Katso kaikki valikoimamme tuotteet alla olevasta linkistä tai tutustu eri tuotekategorioihin.

SmartHome Neon led-nauhaa terassilla

SmartHome led-nauhat

Led-nauhoilla luot kotiisi miellyttävää epäsuoraa valoa, teet korostuksia tai halutessasi jopa värikkäitä valotehosteita! Vaihtoehtona myös ulkokäyttöön tai pesutiloihin soveltuva nauha (IP44). SmartHome-älyvalaistusta ja sen monipuolisia ominaisuuksia ohjaat helppokäyttöisellä sovelluksella.

SmartHome led-nauhat
Smart CCT lamppu olohuoneessa ja sovellusnäkymä

SmartHome led-lamput

Monipuolinen valikoima led-lampuja. Älykkään ja muuntuvan valaistuksen käyttöönotto voi olla myös helppoa: osta SmartHome-lamppu, kiinnitä se vanhaan valaisimeesi, lataa sovellus ja ihastu Airam SmartHomen mahdollisuuksiin! Nauti kodistasi enemmän.

SmartHome led-lamput
Airam SmartHome ovikello ja puhelinsovellus.

SmartHome kodin turvallisuus

Liitä erilaisia kotisi turvallisuutta lisääviä hälyttimiä, antureita ja muita laitteita Airam SmartHome -sovellukseen ja ole huoletta!

SmartHome kodin turvallisuus
SmartHome pistoke IP20

SmartHome sähkötarvikkeet ja lisälaitteet

Airam SmartHome sähkötarvikkeiden ja lisälaitteiden avulla saat kattavan kokemuksen kotisi eri toimintojen hallinnasta ilman laajaa älykotiremonttia; ohjaa etänä, ajasta ja tee arjestasi helpompaa! Airam SmartHome -laitteet kytketään kodin WiFi-verkkoon ja niitä ohjataan helppokäyttöisellä ja maksuttomalla sovelluksella. 

SmartHome sähkötarvikkeet ja lisälaitteet
SmartHome sovelluksen käyttöä

SmartHome opasvideot

Olemme koonneet kaikki SmartHome-tuotteiden käyttöönottoon liittyvät opasvideot kätevästi yhdelle sivulle. Sivujen sisältö päivittyy sitä mukaa, kun opastus- ja vinkkivideoita syntyy. Tutustu!

SmartHome opasvideot
Airam SmartHome palovaloitin unboxing

SmartHome käyttöohjeet

Jos SmartHome-tuotteesi käyttöohje on kadonnut, löydät ne kaikki täältä. Olethan huomannut, että Airam SmartHome -sovellus tarjoaa monipuolisia käyttöohjeita sen jälkeen, kun olet yhdistänyt tuotteen siihen.

Airam SmartHome käyttöohjeisiin

Älykoti Airam SmartHomen avulla - luo kotiisi tunnelmaa ja viihtyisyyttä helposti!

SmartHome -sarjan älytuotteita ohjaat helppokäyttöisellä Airam SmartHome -sovelluksella. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovellus on saatavilla puhelimiin suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi, käyttöjärjestelmästäsi riippuen. 

SmartHome-tuotteilla siirrät kotisi älykotiaikaan helposti! Esimerkiksi SmartHome-lamppujen avulla luot älyvalaistuksen  vaikka olemassa olevilla valaisimilla: aseta haluamaasi valaisimeen siihen sopiva SmartHome led-lamppu ja napsauta valokytkimestä virrat päälle. Tämän jälkeen seuraa sovelluksen antamia ohjeita, jotka yhdistävät älylampun kotisi WiFi-verkkoon. Laitteiden yhdistäminen on yleensä ilahduttavan nopeaa ja yksinkertaista! Monet Airam SmartHome -tuotteista voi liittää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri Shortcut ääniohjaukseen. Tarkista tuotteen ominaisuudet tuotepakkauksesta tai tuotteen verkkosivulta.

Airam SmartHome -laitteilla voit kokeilla älyvalaistuksen ja älykkäiden kodin turvatuotteiden etuja ilman mittavaa remonttia.

Mietitkö vielä, mitä hyötyä älykotilaitteista voi olla juuri sinun kodissasi? Laitteiden monipuoliset hyödyt selviävät kokeilemalla - ja kokeileminen onkin tehty SmartHome-laitteilla helpoksi, koska tarvitset valitsemasi tuotteen lisäksi vain WiFi-verkon, älypuhelimen ja maksuttoman SmartHome-sovelluksen. SmartHome-älytuotteet eivät tarvitse erillistä tukiasemaa toimiakseen.

SmartHome-lamppuja voit käyttää vaikka perintövalaisimessasi! Sovelluksen avulla teet monipuolisia säätöjä kotisi valaistukseen: voit ajastaa, himmentää tai vaihtaa valon sävyä tunnelman, tilanteen tai vaikkapa automaattisesti oman vuorokausirytmisi mukaan. RGB-lamput tai moniväriset led-nauhat tarjoavat kotiisi varsinaista väri-iloittelua!

Kodin turvatuotteet kuten kamerat, vesivuotovahti, sensorit ja hälyttimet ilmoittavat havainnoistaan puhelimeesi, jolloin voit reagoida hälytyksiin vaikket olisi kotona. Näin saat hälytettyä paikalle apua nopeasti ja pienennät mahdollisesti syntyviä vahinkoja. Kokeile myös luoda erilaisia sääntöjä SmartHome-tuotteiden välille. Voit vaikkapa määritellä, että tietyt valot syttyvät, kun ovisensori havaitsee ulko-oven aukeavan. Vain mielikuvitus on rajana ja kaikki mahdollisuudet ovat ulottuvillasi helppokäyttöisessä puhelinsovelluksessa.

Tutustu monipuoliseen älykotilaitevalikoimaamme ja nauti kodistasi enemmän! Tuotteita on saatavilla hyvin varustetuista tavarataloista kautta maan.

Fiksumpaa valoa kotiisi